Flere engelske medier skriver at ettersom Glazer-familien, som eier Manchester United, vurderer å bygge om tradisjonsrike Old Trafford, kan de komme til å rive hele stadion.

Den nye stadion er i så fall planlagt å bygges på samme sted som Old Trafford ligger i dag, så laget fra Manchester vil ved gitt tilfelle måtte spille kampene sine et annet sted mens byggingen pågår.

Trenger en oppussing

Manchester Uniteds hjemmebane, som har blitt 112 år gammel, har blitt mer og mer utdatert med årenes løp. The Mirror skriver: «Etter å ha ledet vei i en årrekke med deres fasiliteter i verdensklasse, har United blitt forbigått av klubber som Tottenham.»

Flere alternativer

En annen mulighet skal være å bare bygge om tribunen på sørsiden, mens den tredje er å fornye tilskuer- og bedriftsfasilitetene på hele stadion.

I øyeblikket skal det førstnevnte være Glazer-familiens foretrukne alternativ, noe som etter rapportene skal øke publikumskapasiteten fra 74.000 til over 80.000.

Klubben er i øyeblikket i fasen hvor de mottar forslag fra ingeniører og arkitekter. Alternativet om å rive stadion er en realitet, og skal ha kommet som et forslag i denne prosessen, skriver Daily Mail.