RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer appell mot Kowalczyk

Sist oppdatert:
Whistler (NTB): Norge vurderer en appell mot Justyna Kowalczyks skøyting i fredagens skiathlom. Tas den til følge, får Kristin Størmer Steira bronsen.

Den norske troppen mener at Kowalczyk startet med skøyting før hun hadde lov til det.

- Vi har bedt om bilder fra NRK og vurderer å appellere. Nå konsentrerer vi oss om lørdagens skiathlom for menn. Vi tar sikte på å offentliggjøre hvorvidt vi velger å appellere eller ikke på vår pressekonferanse søndag morgen klokka 08.00 (17.00 norsk tid), sier sportssjef Åge Skinstad.

- Vi har 72 timer på å bestemme oss, sa landslagstrener Egil Kristiansen til NTB etter rennet. Han har sett TV-bildene og mener det var et klart regelbrudd.

De norske var ikke klar over Kowalczyks skøyting før protestfristen var utløpt. Det gikk derfor ikke å levere en protest.

Juryen hadde imidlertid sett på Kowalczyks skøyting i det aktuelle området. De kom til at hun skøytet, men at hun ikke tjente noe på det. Derfor ble det ikke reagert mot henne. Det er den avgjørelsen Norge vurderer å appellere. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere