Gå til sidens hovedinnhold

Wæhler sparket ned Solli

Kjetil Wæhler er endelig med i en landslagstropp. Første trening brukte han til å sparke ned Jan Gunnar Solli.

STOCKHOLM (TV 2 Nettavisen): Vålerengas kompromissløse midtstopper ble tatt ut til Costa Rica-kampen, men meldte forfall på grunn av skade. Overraskelsen var derfor ekstra stor da landslagsledelsen søndag ringte og inviterte ham til Sverige.

Mandag var 29-åringen med på sin første trening med det norske landslaget.

Det første Wæhler gjorde på treningsfeltet, var å gå knallhardt inn i en duell med Jan Gunnar Solli. Rosenborg-spilleren ble liggende og vri seg i smerte.

- Jeg var først på ballen, men jeg tok sikkert han litt også. Det er min spillestil. Han ble liggende nede, men det gikk heldigvis bra med han, sier Wæhler til TV 2 Nettavisen.

I vinter klagde han over at han ikke ble tatt ut til landslagssamlingen i Midt-Østen. Åge Hareide svarte med å ta ham ut til Costa Rica-kampen. Wæhler føler imidlertid ikke at han snakket seg inn på landslaget.

- Det har stått side opp og side ned om at jeg snakket meg inn på landslaget, men jeg føler ikke det. Asia-turen bestod av hjemlige spillere, og jeg følte at jeg hadde vist nok til å være med blant dem, forklarer den duellsterke oslogutten.

Etter at Kjetil Wæhler meldte forfall til møtet med Costa Rica, kom Bård Borgersen inn og storspilte i Norges midtforsvar. Det er derfor grunn til å tro at køen foran Wæhler nå består av Borgersen og Brede Hangeland, samt Hareides førstevalg; Erik Hagen og Claus Lundekvam.

- Det var synd at jeg måtte melde forfall da jeg endelig fikk muligheten. Men sånn er fotball. Jeg var egentlig overrasket over at Borgersen ikke ble tatt ut i første omgang, for han har spilt veldig bra for Start i år. Det er fullt fortjent at han er på landslaget, mener Wæhler.

Nå skal han gi alt for Norge og for å imponere Åge Hareide i løpet av Sverige-turen. Og kanskje rykker han framover i køen?

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker

Kommentarer til denne saken