Gå til sidens hovedinnhold

Walcott må under kniven

Arsenal-stjernen går glipp av viktige kamper.

Arsenal har fått en god start på sesongen og topper Premier League med 12 poeng etter fem runder.

Arsène Wengers menn har imidlertid slitt mye med skade i starten av denne sesongen og har hatt flere sentrale spillere ute.

Folk som Thomas Vermaelen, Mikel Arteta, Alex Oxlade-Chamberlain, Lukas Podolski og Santi Cazorla er blant dem som har vært skadet i innledningen.

Nå må også londonklubben klare seg uten Theo Walcott en periode. Den hurtige angrepsspilleren skal nemlig gjennom en operasjon på grunn av smerter i magen.

Oppvarmingen
Walcott pådro seg skaden under oppvarmingen før møtet med Stoke i helgen, og vil nå bli borte fra Arsenal-troppen i de fire neste kampene.

Stjernen vil blant annet ikke være på banen mot West Bromwich Albion (ligacupen), Napoli (Champions League) og Swansea (Premier League).

Kantspilleren vil også gå glipp av to VM-kvalifiseringskamper for England. Både møtet med Polen og Montenegro vil gå uten Arsenal-spilleren.

Kampene er avgjørende for hvor vidt England tar seg videre til neste års VM-sluttspill i Brasil.

- Theo er ute i noen uker. Han sliter med en skade i mageregionen. Han skal gjennom en operasjon for dette i Tyskland på onsdag, sier manager Wenger til klubbens nettside.

- Siden skaden ikke er omfattende, kan vi begynne opptreningen kort tid etter operasjonen, sier manageren.

- Ikke mange kamper
Wenger er glad for at situasjonen blir håndtert raskt.

- Vi er glad for det, og vi håper han ikke går glipp av for mange kamper. Men han vil garantert gå glipp av landskampene, forteller franskmannen-

Walcott spilte for øvrig fra start i begge av Englands to siste landskamper, mot Moldova og Ukraina.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken