RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wales-kampen ikke i fare

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/OWEN HUMPHREYS
Sist oppdatert:
Claus Lundekvam gikk ut med skade ti minutter før pause i gårsdagens oppgjør mellom Southampton og Newcastle. Men 31-åringen frykter ikke for landskampen mot Wales.

- Jeg fikk en smell i ankelen. Det er en skade jeg har hatt en gang før, men det er ikke særlig alvorlig, sier Lundekvam til TV 2 Nettavisen.

Usikker før serieavslutningen
Nordmannen har startet i 31 av 37 seriekamper for Soton denne sesongen, men frykter at han går glipp av lørdagens serieavslutning mot Charlton.

- Det er jo bare to dager til den kampen, så det spørs om jeg blir klar. Men det er ingen fare for at jeg går glipp av landskampen mot Wales, sier 31-åringen.

Onsdag kveld spilte Southampton sesongens siste kamp hjemme på St. Mary's Stadium. Laget fra sørkysten hadde lite å spille for, men leverte likevel en kjempekamp mot Newcastle - som måtte vinne for å å ha en sjanse til å kapre den viktige 4. plassen.

- Vi har mye skader for tiden, så det var sterkt av oss å klare 3-3 mot Newcastle. Vi har alltid pleid å avslutte bra, så det var kjekt at vi leverte en god sistekamp foran hjemmefansen, mener Lundekvam.

To dager før en lang Premier League-sesong avrundes, ser den tidligere Brann-spilleren frem til en velfortjent ferie.

- Jeg gleder meg. Det skal bli deilig med litt fri nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere