RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Warholm bekrefter Stockholm-deltakelse


Karsten Warholm stiller til start i Diamond League-stevnet i Stockholm i juni. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Karsten Warholm stiller til start i Diamond League-stevnet i Stockholm i juni. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Regjerende verdensmester på 400 meter hekk, Karsten Warholm, bekrefter at han stiller til start i Diamond League-stevnet i Stockholm 10. juni.

Warholm, som overrasket med VM-gull i London forrige sesong, skal forsøke å kopiere seieren fra det forrige Diamond League-stevnet i Sveriges hovedstad.

Nordmannen får imidlertid tøff konkurranse fra Abderrahman Samba fra Qatar som vant Diamond League-premieren i Doha på 47,57.

– Jeg håper at det kommer masse folk til Stockholms stadion 10. juni, for jeg tror det kan gå utrolig fort, sier Warholm i en pressemelding.

Warholms trener Leif Olav Alnes uttalte til NTB i starten av april at det var aktuelt å delta i Diamond League-stevnene i Roma (31. mai), Oslo (7. juni) og Stockholm (10. juni).

Deltakelsen i Oslo har det aldri vært noen tvil om. Der er Warholm den største attraksjonen for Bislett Games-publikummet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere