RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Warnock bøtelagt for dommerkritikk

Neil Warnock var misfornøyd med dommeren under 1-2-tapet for Chelsea i oktober. Nå er Crystal Palace-sjefen straffet for sine kommentarer.
Neil Warnock var misfornøyd med dommeren under 1-2-tapet for Chelsea i oktober. Nå er Crystal Palace-sjefen straffet for sine kommentarer. Foto: Stefan Wermuth (Reuters/NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Crystal Palace-manager Neil Warnock er advart og bøtelagt med nesten 100.000 kroner for å ha kritisert dommer Craig Pawson etter 1-2-tapet for Chelsea i forrige måned.

Englands fotballforbund ga Palace-sjefen 9000 pund i bot og advarte ham samtidig mot lignende utbrudd i framtiden.

Etter hjemmetapet hevdet Warnock at Pawson ble påvirket av Chelsea-spillerne.

– Etter en høring i en uavhengig komité onsdag, er Neil Warnock bøtelagt med 9000 pund for utilbørlige medieuttalelser etter kampen. Anklagen, som Warnock avviste i en personlig høring, er funnet bevist, og han ble også advart om sin oppførsel i framtiden, uttalte FA.

Warnock ble ansatt som Palace-manager for annen gang etter at Tony Pulis ga seg i august. Klubben ligger på 17.-plass i Premier League etter ti serierunder. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere