Wassberg er den perfekte vikar

Foto: (Hesteguiden.com)

Når Ove Wassberg får sjansen bak femtevalget Vikar på Haugaland søndag, skal vi til lukene. Sjekk våre V5-tips.

17.06.12 12:04

Sportspills meny søndag:
V64 Solvalla: Ohlsson sitter på bankeren
Oddstips 1: Vi tror på Raufoss
Oddstips 2: Nederland griper halmstrået
Tippetips søndag: Bonuspotten vokser

Det er nok av hvert å bryne seg på for travspillerne søndag. Haugaland travpark like utenfor Haugesund avholder sin årlige totokjøring der det kan spilles V5 til. På Solvalla er det en flott V64-meny og avslutningsvis er det dobbel V5 på Sørlandet denne søndagen. Vi har naturligvis tips til samtlige. Og på Haugaland drar vi altså til med et foreløpig femtevalg som banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Merk at innleveringsfrist i V5 (skal kun kjøres enkel V5 på Haugaland) er kl 16.00.

Teten betyr alt på Haugaland travpark der det er fryktelig vanskelig å hente tillegg eller stå i bakspor. Vår friske banker har ingen spesielt vakker programrad, men kommer nå ut på hjemmebanen Haugaland. 3 Vikar står med en fryktelig programrad, men denne fireåringen er mye bedre enn raden. I fjor gikk han 30/1000m lett og i noen av løpene innledningsvis var han bra, men han kunne også bli frykelig skjev slik at kuskene ikke fikk kjørt ham for fullt. Nå går han alle treningsjobbene sine på Haugaland travpark til daglig, så banen skal passe Viggo-sønnen som hånd i hanske.

Så når Ida B Vikse gjør oss den tjenesten med å la drakten bli hjemme og setter nestor Ove Wassberg opp som kusk som er en mester på slike hester og baner så iler vi til med et meget friskt bankerspill denne søndagen. Det skal være bra sjanse for at Vikar kommer seg til tet og da tror vi han vinner dette løpet. Vi nøler ikke og byr på en helfrekk banker denne søndagen på Haugaland.
Vår rangering V5A-2: A: 3 B:5-11-7-6 C: 1-4-10-12-9-8 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 1800 meter voltestart.
6 T.T Dynamic kommer ut i regi Pål Buer og skal etter rapportene ha trent greit. Helt perfekte forutsetninger for Thai Tanic- sønnen som går kun fra tet. Springspor er jo helt perfekt. Her gjelder det bare for Pål Buer å treffe på kjør. Gjør du det Buer så vinner du dette løpet.

10 Novak Bi blir stor favoritt og Pine Chip-sønnen har vært positiv i ny regi, men han har fått noen tøffe løp så får bare håpe de ikke setter seg i hodet på den litt egenrådige femåringen. Bakspor er jo helt klart en stor ulempe, men motstanden er skral. 1 Ocean Laser står interessant til og formen er bedre enn raden så klarer Svein O Wassberg å holde tet prøver han nok å sitte foran. 5 Nextrem Østervang er tilbake hos sin tidligere trener Lasse Høgemark som ikke fikk noe ut av Extreme Aunou sønnen da og tviler han blomster denne gangen heller. Kan vinne hvis han kommer seg foran.
Vår rangering V5A-1: A: 6 B: 10-1 C: 5-9-7-4-2-3-8

HTML EMBED

V5-3 - Varmblodshester. 1800 meter voltestart.
3 M.L's Martinique blir vår favoritt i kanskje det dårligste løpet undertegnede har sett hittil i år. Vil noen virkelig være først av disse? Var lenge i tvil, men S.J`s Photo datteren til Øyvind Austevoll har litt klasse, så det bør være en fin vinnersjanse uansett posisjon.

6 Grandes Cash har springspor og Senior Wassberg vet hvordan man skal prikke starten på Haugaland. Aktuell fra tet. 2 Alezan Labrousse har vært en stor skuffelse, men kan bedre.
Vår rangering V5A-3: A: 3 B: 6-2 C: 1-4-5-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4 - Anders Vikses æresløp. Kaldblodshester. 1800 meter voltestart.
5 Gosengutt møter overkommelig motstand og han er rask fra start. Kommer Ove Wassberg seg til tet med Steinsvad Eld- sønnen til Chris Tennebekk, er det en meget fin vinnersjanse for formen er bedre enn raden.

3 Høiby Gullet holder usikker form, men denne har fin klasse for grunnlaget. 7 Vestpol Caspar har vært bra i sine siste løp så havner han greit på det er han aktuell i toppen. 6 Annegull er alltid i toppen de gangene Reime-hoppa unngår galoppen. 4 Reidun scorer mye på at hun er travsikker og hun kjempet fint fra tet sist.
Vår rangering V5A-4:A: 5 B: 3-7-6-4 C: 10-2-1 D: 12-9-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Jacob Chr Sørhaugs minneløp. Varmblodshester. 1800 meter voltestart.
2 Goal Pointer har en topp vinnersjanse om han takler baneprofilen for han holder høyere klasse enn sine konkurrenter. 6 Runday`s Power er i bra form og fra springspor så er det jo helt klart han må regnes tidlig.

10 Super Harald fikk tidlig galopp sist, men gangen før ble han andre bak gode Safir. Hemmes veldig av bakspor, men bør kjempe i toppen. 1 Lillruben kan være en liten luring hvis vallaken forsvarer sporet. Han kjemper helt klart best fra tet.
Vår rangering V5A-5:A: 2 B: 6-10-1 C: 9-8-3-7-4 D:5

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.