RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wassberg med to vinnersjanser i V75

Sist oppdatert:
Svein Ove Wassberg tar som vanlig turen til Forus når det er V75. To av hans hester innenfor dagens riksspill skal regnes med vinnersjanse.

Komplette tips til lørdagens V75 på Forus finner du her.

I V75-3 skal den velkjørende stallmannen kuske General Garsong. Hesten har hevdet seg veldig bra på Forus etter at han kom i trening til Kåre Refsland. Denne sesongen har det blitt åtte seire på elleve starter. Nå kommer vallaken ut etter en liten pause.

- Jeg har ikke snakket med Kåre angående dagsformen, men hesten pleier alltid å være i fin forfatning når han kommer til start. Han har hevdet seg godt i hverdagstravet, og skal nå ut i rikstotoen for første gang. General Garsong er meget bra på sitt beste. Blant annet har han slått Korvet Klintholm fra dødens. Min hest er sterk, og ikke avhengig av posisjonene underveis. Han er litt variabel fra start, og må finne den rette rytmen selv. Jeg tror ikke vi kan holde Partner Ås ute på startsiden. Med en hest som General Garsong må jeg alltid være optimist, og jeg føler meg ikke slått på forhånd, sier Svein Ove Wassberg.

I V75-4 blir Bøysen en av de mest betrodde. Også han står oppstallet hos Kåre Refsland, og hesten har vist solide takter i de siste løpene.

- Hesten er i veldig god form. I den siste starten tapte han bare for gode Feseth Lynet. Førstesporet på sprint bak bilen på Forus er ikke det beste, siden starten går rett ut av svingen. Jeg satser dog alt på å forsvare sporet. Dersom vi skulle klare det, er det en god vinnersjanse. Fra tet tror jeg han kan gå rundt 1.27.0.

På startsiden er det trolig far Ove som er hardest imot med Mørtvedt Frøkna.

- Hun er rask ut, og er nok best i tet, så han gjør nok alt for å få teten. Dersom han klarer å overfly meg, blir det nok noen artige kommentarer i bilen på vei hjem i kveld, smiler Svein Ove.

Bøysen møter flere formsterke hester.

- Det er et felt med mange fine hester. Jeg frykter flere av motstanderne, blant annet Eikemin og Neslands Balder.

I de øvrige V75-løpene regner ikke Svein Ove med å ha noen vinnersjanser.

- In Risk holder fin form, men har tapt sportrekningen. Med de rette ryggene underveis, avslutter hun bra. Dersom vi er på skuddhold inn på oppløpet kan det bli en plass blant de tre.

- Waterhead Girl har vært flink i hele år, men står vanskelig til, og jeg blir overrasket dersom hun vinner.

- Silvana Landerye er hardt ute, og har fått et dårlig spor. Det er en premie som gjelder, avrunder Svein Ove Wassberg.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere