RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wassberg-show i Bergen

(Hesteguiden.com)
Ove Wassberg sitter bak tre store favoritter i Bergen og han kjører også vår banker. Sjekk våre travtips.

Sportspills meny torsdag
V5 Klosterskogen: Vi tror på en fireåring
Oddstips 1: Redknapp bryr seg ikke om Europa
Oddstips 2: Ingen engelsk suksess i Kiev

Både Klosterskogen og Bergen travpark inviterer til V5-spill torsdag kveld, før Bjerke travbane overtar med storløpshelg. I Bergen vrimler det av storfavoritter og det kan være fare for lav utbetaling. Vi fant vår banker i V5-3.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bergen travpark

Det handler om 10 Noah Cæsar som kommer ut i et svært billig løp. Den seksårige vallaken til den hardtsatsende hesteeieren Rune Ellingsen fra Bergen, var knallgod vinner av Vestlandsløpet i sin siste start, og slo meget gode hester ved den anledningen. Gjorde også et klart godkjent løp til fjerde i kvalifiseringen. Da satt eieren Rune Ellingsen selv i sulkyen. Gjorde også et toppløp til tredje i sin tredje siste start og formen er altså helt på topp. 7 Callistoga (som stod nærmest) er blitt strøket, og for øvrig er motstanden begredelig. Hesten må nesten være syk for å tape dette, selv om vi registrerer fremgang for 11 Runday's Power på Haugaland sist. Dette vinner Noah Cæsar og Ove Wassberg.
Rangering V5-3: A: 10 B: 11-4 C: 5-3-12-6-1-9 D: 2

Annonse: Lerum/Grøstad med fem førstevalg i V75 på Bergen travpark lørdag og kr 97 025 innspilt

V5-1 - Varmblodshester 2100 meter voltestart
Mer Wassberg kan det bli allerede i V5-innledningen der 5 Noble blir voldsom favoritt. Hesten er nå flyttet fra Bo Westergaars suksessrike stall, til betydelig mindre kjenten Hilde Karin Køhne fra Lindås i Nordhordland. Det er naturligvis et stort uromoment, men på gamle meritter er selvsagt Noble en klar favoritt her. Vi spekulerer dog, all den tid vi føler vi har en sikrere banker.

1 You Do Kievitshof galopperte seg bort i debuten for stall Tvedt. Men viste fart mellom galoppene og motstanden er også klart billigere enn den var på lørdag i V75. God tetsjanse fra sitt førstespor og har vist at han trives fortreffelig i tet. 8 Musicien var omgitt av positive rapportet i forkant av sin debut på Bergen travpark lørdag, men forsvant i galopp i den første svingen. Vanskelig å få et inntrykk av hesten utfra det løpet. Motstanden er uansett betydelig enklere her. 10 Pay Streamline spurtet flott ettte sen luke lørdag og var god vinner tredje sist. Litt sjanseartet utgangsposisjon her, men er speedig med riktig løp. 13 Rembrandt November så ut som en klink vinner ut mot oppløpet sist, men ble kontret ut av ledende Uppercut Flevo. Nå er det 20 meter tillegg og elitehesten er nok avhengig av gode rygger i sisterunden her, han liker ikke å gjøre så mye selv lenger.
Rangering V5-1: A: 5 B: 1-8 C: 10-13-9-12-7-6 D: 3-2-11-4

V5-2 - Kaldblodshester 2100 meter voltestart
4 Fjord Vikki blir også en trolig 80-prosenter i den andre avdelingen og bankerspilt på samlebongene. Var uheldig i hoppe-Derby kvalifiseringen og endte på den forsmedelige femteplassen (som ikke ga finaleplass - kun de fire beste fra hvert heat gikk videre). Får trolig overta taktpinnen tidlig her, men har vært på langtur og møter dessuten bedre hester enn tidligere.

Vi gir oss ikke med 1 Alma Kim. fartsmessig er det lite å utsette på denne dama, og sist gikk hun endelig feilfritt. Står veldig spennende til torsdag, og her kan det bli rygg på storfavoritten underveis. Nede som et tiendevalg i spillet og kun markert på åtte prosent. Vi krysser tidlig. 9 Iben H. kom aldri inn i V75-løpet lørdag fra sitt tillegg, men avsluttet igjen flott i kulissene. Bedre betingelser her, men et dårlig startspor gjør at Iben H. trolig havner langt bak innledningsvis. 14 Lygne Pål står i bakspor på tillegg, men tåler offensive opplegg og skal ikke utelukkes. 6 Dalsjento er variabel. Svak nest sist, klart bedre igjen sist. Garderingskryss. 10 Ulsrud Rigg står tøft inne på pengene, men kapasiteten er fin. 13 Trø Stilig og 7 Elve Prinsen er i form, men er avhengig av å få smyge med underveis.
Rangering V5-2: A: 4 B: 1-9-14-6 C: 10-13-7-12-11-3-2 D: 8

V5-4 - Kaldblodshester 2100 meter voltestart
11 Ve Blesa er markert på spinnville 91 prosent, og det høres helt vilt ut. Greit nok at hoppa har gått veldig fine løp i det siste, men så overlegen er hun ikke og møter gode konkurrenter som står 20 meter foran. Her må vi spekulere, da det er strålende verdi med en annen vinner, dog må vi nesten sette henne først.

6 Tun Tora bankerspilte vi sist, men da ville ikke hoppa fremover. Var altsnå nede på 32-tallet siste tusen i debutløpet nest sist og rapporteres å trene flott. Vi iler til med gardering. 5 Erdinger gjorde et fint prøveløp og kan helt sikkert ned mot 32-tallet. Det kan holde til seier, men da må galoppen unngås. 4 H.G. Hlin viste fart i debuten, og er sikkert gått mye fram med løp i kroppen. Skal passes her. 10 Espeset Julie viste fart sist og selv om ikke dette er ei hoppe som skal gjøre veldig mye selv underveis, er hun seierskaktuell her.
Rangering V5-4: A: 11 B: 6-5-4 C: 10-12-3-8-1-15-13-9-2-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Ny storfavoritt på farten i V5-avslutningen, nå i form av 1 Nice Like A Rose. Men igjen må vi sette alle varsellampene på, da det er svært sannsynlig at hoppa blir overflydd fra start. Spurtet strålende på Bergen når det løste seg sist, og har levert en rekke fine løp utover sommeren. Blir førstevalg, men skal garderes, siden startsporet er farlig.

4 Wonder Boy A. er mulig tethest ut av den første svingen. Har vært litt variabel den siste tiden, men er veldig bra de dagene han er som best. 2100 meter er muligens et minus, da hesten blir litt stri i tet noen ganger. 9 Goal Pointer har vel ikke vært som best i sine siste starter, men dette er en fin oppgave for vallaken. 12 Commander in Chief vant lett fra tet i V75 lørdag, da satt Eirik Høitomt i sulkyen. Nå er spor en bak bilen, byttet ut med spor tolv og Eirik Høitomt er byttet ut med eiersønnen Sindre Hindenes. Forutsetningene er med andre ord annerledes enn de var lørdag. 2 Quayside tar den lange turen fra Skien, men er slett ingen bløff og startsporet er ypperlig. 10 Lady Cigar Bar strakk ikke til i V75 lørdag, men har ellers vist svært fin form den siste tiden.
Rangering V5-5: A: 1 B: 4-9-12 C: 2-10-5-3-8-11-6-7


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere