Watabe vant, Klemetsen på femte

Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Skuffende norsk dag i kombinert.

26.02.12 17:44

Akito Watabe vant søndagens verdenscuprenn i kombinert foran sammenlagtleder Jason Lamy Chappuis. Håvard Klemetsen ble nummer fem.

Sammenlagttoer Watabe er normalt blant de beste i løypa og skaffet seg en meget god utgangsposisjon med fjerdeplass i hopprennet. Med tredje beste langrennstid seiret japaneren 18,2 sekunder foran Chappuis.

Klemetsen var nummer to i hopprennet. Han la hoppvinner Christoph Bieler bak seg i sporet, men ble tatt igjen og gått fra av fire mann. Klemetsen gikk i mål som beste nordmann 57,2 sekunder etter vinneren.

Mikko Kokslien måtte nøye seg med 34.-plass i et hopprenn som ble avviklet under vanskelige vindforhold. Med beste langrennstid gikk han seg helt opp til 9.-plass, men han tapte likevel terreng til de beste i sammendraget.

Jan Schmid endte på 13.-plass, Magnus Moan på 21.-plass og Gudmund Storlien på 22.-plass. Magnus Krog var nummer sju etter hopprennet, men han falt ned til 35.-plass.

Sammenlagt har Chappuis 183 poengs forsprang på Watabe når tre renn står igjen. Kokslien på tredjeplass er hektet av med 381 poeng og kan ikke lenger innhente lederen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.