Gå til sidens hovedinnhold

Wehrman ut – ny spiss inn?

Fredrikstad er trolig avhengig av å frigjøre lønnsmidler for å kjøpe ny spiss.

FREDRIKSTAD - START 1-0:

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): FFK-trener Anders Grönhagen innrømmer langt på vei dette overfor Nettavisen etter seieren mot Start. Som alle andre klubber kutter Fredrikstad i budsjettet – og da er det ikke så lett å hente inn nye spillere.

- Ja, vi må redusere lønnskostnadene for å kunne hente inn nye spillere. Det betyr at Kasey må vekk i sommer, eller noen andre, sier Grönhagen til Nettavisen.

Fredag holdt klubben en pressekonferanse, der det ble opplyst om at fjorårets FFK-kaptein Kasey Wehrman er én av to spillere som klubben helt sikkert ikke vil beholde videre. Det er trolig viktig for Fredrikstad å slippe å betale lønna til Wehrman ut sesongen.

Anders Grönhagen innrømmer også at klubben er på jakt etter spisser. Etter sjansesløsingen til brassen Everton mandag, er dette ikke mindre aktuelt.

- Alle klubber leter jo etter spisser, men det er vanskelig å finne dem. Selv om jeg har kontakter i mange land, er det vanskelig, sier svensken.

Han har gitt Everton mye tillit denne sesongen, men til tross for at brassen har startet åtte kamper i Tippeligaen og kommet inn i to, har det blitt null mål så langt. Mot Start hadde Everton tre gode muligheter, men viste ikke avslutteregenskaper.

- Jeg må vurdere opp mot de spissene jeg har. Everton er flink til å holde fart i ballen, og løper mye. Som gammel spiss har jeg også full forståelse for spisser som har måltørke – jeg vet dette dreier seg om selvtillit, sier Fredrikstad-treneren, som har tro på ketchup-effekt når det første målet først kommer.

- Ja, jeg venter på at han får score, for da kan det komme flere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken