Gå til sidens hovedinnhold

Wehrman ut – ny spiss inn?

Fredrikstad er trolig avhengig av å frigjøre lønnsmidler for å kjøpe ny spiss.

FREDRIKSTAD - START 1-0:

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): FFK-trener Anders Grönhagen innrømmer langt på vei dette overfor Nettavisen etter seieren mot Start. Som alle andre klubber kutter Fredrikstad i budsjettet – og da er det ikke så lett å hente inn nye spillere.

- Ja, vi må redusere lønnskostnadene for å kunne hente inn nye spillere. Det betyr at Kasey må vekk i sommer, eller noen andre, sier Grönhagen til Nettavisen.

Fredag holdt klubben en pressekonferanse, der det ble opplyst om at fjorårets FFK-kaptein Kasey Wehrman er én av to spillere som klubben helt sikkert ikke vil beholde videre. Det er trolig viktig for Fredrikstad å slippe å betale lønna til Wehrman ut sesongen.

Anders Grönhagen innrømmer også at klubben er på jakt etter spisser. Etter sjansesløsingen til brassen Everton mandag, er dette ikke mindre aktuelt.

- Alle klubber leter jo etter spisser, men det er vanskelig å finne dem. Selv om jeg har kontakter i mange land, er det vanskelig, sier svensken.

Han har gitt Everton mye tillit denne sesongen, men til tross for at brassen har startet åtte kamper i Tippeligaen og kommet inn i to, har det blitt null mål så langt. Mot Start hadde Everton tre gode muligheter, men viste ikke avslutteregenskaper.

- Jeg må vurdere opp mot de spissene jeg har. Everton er flink til å holde fart i ballen, og løper mye. Som gammel spiss har jeg også full forståelse for spisser som har måltørke – jeg vet dette dreier seg om selvtillit, sier Fredrikstad-treneren, som har tro på ketchup-effekt når det første målet først kommer.

- Ja, jeg venter på at han får score, for da kan det komme flere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken