RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - 75 prosent skjer de siste ti dagene

Foto: John Walton / PA / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Arsenal-manageren slår tilbake mot kritikken.

Først var det Gonzalo Higuain, men han glapp. Så var det Luis Suarez, men også han ser ut til å glippe for Arsenal.

Sommerens overgangsvindu har vært en prøvelse for londonklubbens supportere, og med kun to uker igjen før vinduet stenger, har det skjedd lite.

Supporternes oppfordring til manager Arsène Wenger er enkel: «Bruk penger», men det gjelder selvfølgelig å finne de riktige spillerne å bruke penger på.

- Ti dager
På en pressekonferanse tirsdag kveld kunne likevel franskmannen igjen forsikre sine trofaste om at det jobbes med å finne forsterkninger.

- Rundt to uker er lenge. Husk at 75 prosent ofte skjer i løpet av de siste ti dagene, sier manageren ifølge The Independent.

- Men jeg har troen på de spillerne som er her. Vi vil på ny få se deres innstilling og moral. Vi har også god tid på oss til å styrke stallen, sier franskmannen.

Arsenal skal nylig ha lagt inn et bud på Newcastles Yohan Cabaye, på rundt 10 millioner pund, men dette skal ha blitt avvist. Arsenal skal være forberedt på å betale mer.

Wenger ønsker imidlertid ikke å snakke om landsmannen.

- Det finnes ingenting å forklare, sier Arsenal-manageren.

Møter Fenerbache
Veteranen ønsker i stedet å minne både pressefolk og fans på at under sin tid i londonklubben har vært en ringrev på overgangsmarkedet.

- I løpet av de 16 siste årene har vi vært gode på markedet. Og om du ser på de spillerne som er her nå, er det kvalitetsspillere. Det er viktig å ikke glemme det, sier han.

- Det er lett å tenke at gresset er grønnere på den andre siden, men det viktigste er å sette pris på det du har. jeg håper fansen skjønner det, sier Wenger.

Onsdag møter Arsenal tyrkiske Fenerbache til kvalifisering for Champions League, og det er en tøff oppgave som venter engelskmennene i Istanbul.

- Jeg har fokus på, og gjør, det som er riktig og viktig for denne klubben. Man kan ikke alltid se på hva andre gjør. Du må gjøre det som er riktig for deg, sier manageren.

Arsenal åpnet sesongen i Premier League med et 3-1-tap for Aston Villa hjemme på Emirates. Lørdag venter Fulham borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere