RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - En av mine beste seirer

Reading (NTB-AFP): Ligacupen har ingen høy prioritet hos Arsenal, men Arsène Wenger mener comebacket mot Reading tirsdag er blant høydepunktene i hans karriere.

Reading sjokkerte Arsenal og ledet 4-0 allerede etter 37 minutters spill, men Arsenal sto for en sensasjonell opphenting og snudde til 7-5-seier etter ekstraomganger. Etter 90 minutter var stillingen 4-4.

- Vi gikk fra katastrofe til å redde stoltheten vår. Fansen støttet laget hele veien, og jeg må gi dem ros. Det var vanskelig å være dårligere i annen omgang enn vi hadde vært i den første. Dette er kanskje en av mine beste seirer. Du kan ikke gi opp når du spiller for Arsenal, uansett resultat, sa Wenger etter kampen.

- Denne turneringen er ikke noe jeg prioriterer, men hvis vi hadde røket ut på måten vi spilte i første omgang, hadde det ikke vært blant mine stolteste øyeblikk. Det var som en tenniskamp. Det er viktig å vinne og være klar for kvartfinalen, la franskmannen til.

Walcott scoret tre av målene for Arsenal. Han satte blant annet inn utligningen på overtid i annen omgang og scoret 6-5-målet i ekstraomgangene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere