*Nettavisen* Sport.

Wenger: - Tittelen i Chelseas hender

Etter 1-0-tapet for Bolton måtte Arsenal-manager Arsene Wenger erkjenne: - Chelsea kan bare søle bort ligatitlen nå.

15.01.05 23:05

BOLTON - ARSENAL 1-0: Arsenal har bare seg selv å skylde på. Laget slapp inn et tullete mål og brente flere store sjanser. Dermed er fjorårets ligamestre hele 10 poeng bak Chelsea - og bare ett foran Manchester United på 3. plass.

Resignert Wenger

- Folk kan si hva de vil, men Chelsea er i en fantastisk posisjon. De kan bare søle bort ligatitlen nå, selv om vi skal sørge for å gi dem kamp helt fram til mai, sa Wenger til Sky Sports etter tapet.

Franskmannen var skuffet over baklengsmålet, men nektet å skylde på keeper Manuel Almunia.

- Vi forsvarte ikke målet vårt godt nok. I tillegg manglet vi det kliniske aspektet av spillet vårt som vi vanligvis har - og vi misset flere store sjanser, sa han.

Gresk helt

Det var Boltons sentrale midtbaneespiller, greske Stelios Giannakopoulos (30), som ble matchvinner da han nikket ballen i mål bak en nølende og fomlende keeper. Målet ga næring til Boltons die-hard-innstilling, og Arsenal slet med å trenge gjennom forsvarsmuren som ble solid ledet av veteranen Ivan Campo (30).

- Jeg må gi spesiell hyllest til forsvaret og særlig vår keeper Jussi Jaaskelainen. Når vi trengte ham som mest, så var Jussi der, sa Bolton-manager Sam Allardyce etter kampen.

Bolton har nå tatt skalpene til flere av storlagene i år: Liverpool, Newcastle, Arsenal, samt uavgjort mot Manchester United og Chelsea. - Akkurat det er vi meget stolte over, smilte Allardyce.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.