RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - Vi gjorde ikke nok

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsene Wenger måtte skuffet konstatere at Arsenals Europa-mareritt fortsetter. - Vi gjorde rett og slett ikke nok, sa han etter Champions League-exiten i går.

Slik var Arsenal-Bayern München minutt for minutt
Slik var Juventus-Real Madrid minutt for minutt
Slik var Bayer Leverkusen-Liverpool minutt for minutt
Slik var Monaco-PSV minutt for minutt

Bayern München ble for sterke for Arsenal over to kamper, selv om Arsenal vant gårsdagens oppgjør på Highbury 1-0. Wenger kan ikke forsterke laget, på grunn av at overgangsvinduet er stengt, men han sier han foreløpig ikke vet om han skal bygge om laget i sommer.

- Det er vanskelig å si nå. Jeg ønsker ikke å kritisere spillerne mine. Situasjonen kunne ha vært verre, selv om den kunne vært bedre også. Vi ga alt vi hadde, og tapte mot et veldig godt lag. Vi kan ikke si at vi er gode nok til å vinne Champions League, siden vi ikke har vunnet den, for fakta er fakta, sier han.

Wenger hevder at kampen i München ble bøygen for Arsenal, der de tapte 1-3. I fjor ble Arsenal slått ut i kvartfinalen av Chelsea, og Wenger synes ikke laget har tatt noen skritt videre siden den gang. Laget har i det hele tatt slitt veldig med å få suksess i Europa, selv om de har hatt enkelte glimrende resultater.

Wenger retter nå fokuset mot resten av sesongen i England, der sjansen til å hente pokaler først og fremst knytter seg til FA-cupen. Lørdag møter de Bolton i kvartfinalen.

- Alle kamper er store for oss. Vi kommer til å gi alt på lørdag, sier Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere