*Nettavisen* Sport.

Wenger avgjør Henrys skjebne

Vi tror ikke Henry får noe å juble for i kveld heller.

Vi tror ikke Henry får noe å juble for i kveld heller. Foto: AP

For Thierry Henry er det ikke noe problem å bli i Arsenal. Så lenge Arsene Wenger er manager.

29-åringens fremtid har igjen vært gjenstand for spekulasjoner etter en sesong plaget av skader, selv om han skrev under på en ny fireårskontrakt sist sommer. Sportslig sett har det heller ikke vært noen opptur for Arsenal denne sesongen, snarere tvert imot.

- Jeg tror på sjefen og det han forsøker å gjøre her. Så lenge han er her, så vil jeg være her også. Det er så enkelt som det, sier Henry til magasinet Sport.

Wenger har ett år igjen av sin nåværende kontrakt, men det har også vært stilt spørsmål ved hans fremtid etter at David Dein forlot Arsenals styre nylig på grunn av krangling med resten av gjengen som bestemmer i klubben.

Arsenal kommer ikke til å vinne noen ting denne sesongen, noe Henry mener skyldes mangelen på erfaring.

- Jeg tror kanskje vi mister konsentrasjonen. Vi gjør ikke det med vilje. Vi har endt opp med å tape mange poeng mot lag vi skulle ha slått. Talentet er der, men man trenger å score mål, og jeg var ikke frisk nok, eller til stede ofte nok, til å gjøre det for laget denne sesongen. Det var det samme med Robin van Persie, som har vært skadet, og William Gallas, som var ute i mer enn tre måneder. Jeg klager ikke over disse tingene, men det er et faktum, og det utgjør en forskjell, forklarer franskmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.