RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger ber Moen være årvåken for tjuvtriks

Sist oppdatert:
München (NTB): Arsène Wenger håper Svein Oddvar Moen er god nok til å oppdage triks i tirsdagens storkamp mellom Bayern München og Arsenal i mesterligaen.

Arsenal-manageren måtte mandag svare på spørsmål om Moen og om en norsk dommer bør få lov til å dømme utslagskamper i verdens gjeveste klubbturnering.

– Det vil ønsker er en god dommer. Dommere fra de store og tøffe ligaene vil ha større sjanser til å oppdage triks underveis som kan avgjøre kampen, sa Wenger ifølge sportinglife.com.

– Helt ærlig, jeg sjekker aldri hvem dommeren er før kamper. Jeg har aldri forutinntatte holdninger. Men noen ganger hjelper det å ha dommere med stor erfaring i vriene situasjoner, la franskmannen til.

Utvisninger

Arsenal har flere ganger opplevd å få spillere utvist i viktige mesterligakamper de siste årene. Sistemann ut var da keeper Wojciech Szczesny fikk rødt kort etter å ha hektet Arjen Robben i hjemmemøtet med Bayern for tre uker siden.

– Vi har opplevd å bli redusert til ti mann flere ganger i Europa, samtlige under helt spesielle omstendigheter. Det skjedde i mesterligafinalen (i 2006) og nå sist mot Bayern, sa Wenger mandag.

– Da vi var i posisjon til å gå videre mot Barcelona (i 2011), fikk Robin van Persie sitt annet gule kort for å sparke ballen (etter stopp i spillet). Jeg har aldri sett en tilsvarende episode i europeisk toppfotball før. Jeg håper vi får en god sjanse til å spille 11 mot 11 gjennom hele kampen.

Arsenal ligger under 0-2 før returkampen i München. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere