RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger ber om unnskyldning

Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arsene Wenger ber nå om unnskyldning for spillernes oppførsel etter oppgjøret med Manchester United på søndag.

- Jeg synes vi overreagerte etter kampen og vil be om unnskyldning for det. Jeg synes vi skal klare å kontrollere oppførselen vår i alle situasjoner, sier Arsenal-manageren i et radiointervju torsdag.

Men han mener at det ikke bare var Arsenal-spiillerne som overreagerte.

- Jeg tror du kan si at medias dekning har vært en overreaksjon også . Den var ikke på nivå med det som skjedde i det hele tatt. Det er kanskje ikke noen overraskelse, men likevel ikke riktig. Vi skal være bevisst på at vi ikke oppførte oss som vi burde, men vi skal heller ikke bli så mistenkeliggjort av hva folk sier, sier han.

Opptrinnet etter kampen på søndag var etter Wengers mening ikke det verste som har skjedd i England de siste årene.

- Hvis en av mine spillere hadde taklet noen rundt halsen eller slått noen i ansiktet under en kamp ville jeg vært mer sjokkert enn jeg er nå . Jeg har vært involvert i engelsk fotball i sju år nå og jeg har sett episoder som er ti ganger verre som ikke har blitt straffet. Det betyr ikke at det vi gjorde var rett, men det betyr at noen slipper unna med ting de ikke burde slippe unna for, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere