RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger ergrer seg over United-exit

Foto: GERRY PENNY (Scanpix/EPA)
Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arséne Wenger ergrer seg over Manchester Uniteds exit fra FA-cupen.

Ja, du leste riktig. En skulle kanskje tro at franskmannen ville juble over å bli kvitt en av hovedutfordrerne i den gjeve cupen, men den gang ei. Wenger ville tvert i mot vært søndagssjokket på Old Trafford foruten.

Fordel
Årsaken til den overraskende uttalelsen er at Wenger har tatt en kikk på kampprogrammet de kommende ukene og månedene. Med bakgrunn i det mener han at søndagens FA-cuptap har gitt United en betydelig fordel i mesterligaen.

- Jeg hadde foretrukket at United vant. Å tape mot Leeds gir dem ingen særlige fordeler i Premier League når man ser på kampene. Men i mesterligaen, ja, sier Wenger til The Sun.

- Femte runde i FA-cupen går bare tre dager før United skal ut mot Milan, påpeker Arsenal-sjefen videre – vel vitende om at Sir Alex Fergusons menn nå får ekstra dager med hvile før den viktige bortekampen i Italia.

Tett som hagl
Kanskje hadde han ønsket seg litt ekstra hvile for sine gutter også. Kampprogrammet er nemlig tett som hagl for Arsenal og United midt i februar. Femte runde i FA-cupen spilles 13. og 14. februar. I forkant er det midtukerunde i ligaen – og et knippe dager etterpå venter Porto i mesterligaen.

For en skadeplaget Arsenal-tropp kan den slags tære hardt på, og som om ikke det er nok: Før den omtalte – og vanskelige – femterundekampen borte mot Stoke, skal Arsenal ut mot samtlige gullkandidater. Aston Villa, Manchester United, Chelsea og Liverpool står på agendaen i løpet av en 18-dagersperiode.

Utfallet av den perioden kan med andre ord avgjøre om årets sesong blir en suksess eller ikke på Emirates. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere