Gå til sidens hovedinnhold

Wenger ergrer seg over United-exit

Arsenal-manager Arséne Wenger ergrer seg over Manchester Uniteds exit fra FA-cupen.

Ja, du leste riktig. En skulle kanskje tro at franskmannen ville juble over å bli kvitt en av hovedutfordrerne i den gjeve cupen, men den gang ei. Wenger ville tvert i mot vært søndagssjokket på Old Trafford foruten.

Fordel
Årsaken til den overraskende uttalelsen er at Wenger har tatt en kikk på kampprogrammet de kommende ukene og månedene. Med bakgrunn i det mener han at søndagens FA-cuptap har gitt United en betydelig fordel i mesterligaen.

- Jeg hadde foretrukket at United vant. Å tape mot Leeds gir dem ingen særlige fordeler i Premier League når man ser på kampene. Men i mesterligaen, ja, sier Wenger til The Sun.

- Femte runde i FA-cupen går bare tre dager før United skal ut mot Milan, påpeker Arsenal-sjefen videre – vel vitende om at Sir Alex Fergusons menn nå får ekstra dager med hvile før den viktige bortekampen i Italia.

Tett som hagl
Kanskje hadde han ønsket seg litt ekstra hvile for sine gutter også. Kampprogrammet er nemlig tett som hagl for Arsenal og United midt i februar. Femte runde i FA-cupen spilles 13. og 14. februar. I forkant er det midtukerunde i ligaen – og et knippe dager etterpå venter Porto i mesterligaen.

For en skadeplaget Arsenal-tropp kan den slags tære hardt på, og som om ikke det er nok: Før den omtalte – og vanskelige – femterundekampen borte mot Stoke, skal Arsenal ut mot samtlige gullkandidater. Aston Villa, Manchester United, Chelsea og Liverpool står på agendaen i løpet av en 18-dagersperiode.

Utfallet av den perioden kan med andre ord avgjøre om årets sesong blir en suksess eller ikke på Emirates. (ANB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar