Gå til sidens hovedinnhold

Wenger: - Et kjempeslag

Stortalent ute i over et halvår. Trøsten er at en fransk landslagsspiller er på vei inn.

Emmanuel Yaw Frimpong var spådd å få sitt gjennombrudd i Premier League denne sesongen. Den ghanesiskfødte midtbanespilleren har imponert Arsenal-ledelsen stort, og ble så sent som i for tre uker siden beskrevet som en fremtidens spiller av Arsène Wenger.

- Jeg ville invitert ham fort til å spille for England. Jeg tror han har en stor framtid foran seg, sa Arsenal-managerens til klubbens hjemmeside.

Skuffet Wenger
Det blir imidlertid ikke denne sesongen at Frimpong vil slå ut i full blomst. 18-åringen har nemlig fått en kraftig kneskade på trening, og er ute i mellom seks og ni måneder.

- Det er et kjempeslag for oss.

- Jeg holder ham høyt, og jeg har fortsatt stor tro på ham, men vi vil være uten ham de neste seks til ni månedene, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

Seriestarten mot Liverpool ble ikke helt det Arsenal hadde håpet på, og med både Nasri (rundt en måned) og Frimpong ute, er London-laget svekket foran helgas kamp mot høytflygende Blackpool. Den gode nyheten er likevel at rødtrøyene er nære ved å sikre seg den franske landslagsspilleren Sébastien Squillaci.

Droppet Champions League-kamp
Sevilla-spilleren sto over onsdagens Champions League-kvalifisering mot Braga, noe som bare øker sjansene for at stopperen er på vei til Nord-London. Sevilla bekrefter også på sine nettsider at Arsenal er interesserte.

- Sebastien Squillacis framtid er i det blå.

- Klubben har mottatt et bud fra Arsenal (på Squillaci), heter det på klubbens hjemmeside.

Spilleren skal ifølge BBC være verdsatt til rundt 60 millioner kroner.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken