*Nettavisen* Sport.

Wenger gir banene skylden

Arsene Wenger gir dårlige baneforhold deler av skylden for at Arsenal trolig ikke tar Premier League-gullet denne sesongen.

26.04.05 18:35

Det er ikke bare i Norge banene er dårlige på vinterstid. I England er flere gresstepper i Premier League i svært dårlig stand i perioden desember til mars, og Wenger mener dette må ta deler av skylden for at gullet glapp for Arsenal.

- I perioden november til januar, føler jeg at vi ikke kan spille med den samme kvaliteten på pasningene som vi kan i april, fordi banene er svært dårlige om vinteren, uttaler Wenger ifølge Sky Sports News.

Franskmannen mener baneforholdene om våren favoriserer Arsenal.

- Vi trenger perfekte baner, som den vi spilte på mot Spurs. Hvis ikke, kan ballen sprette i feil retning i løpet av få sekunder og motstanderne kan få fordel av dette, slår Wenger fast.

Arsenal har fremdeles en teoretisk mulighet til å kapre Premier League-gullet denne sesongen, men Chelsea er bare én seier unna å avgjøre det hele.

José Mourinhos menn har gjennomført en strålende sesong, og har bare tapt én kamp til nå (Mot Manchester City, red. anm.)

Fire serierunder før slutt topper Chelsea tabellen 11 poeng foran Arsenal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.