*Nettavisen* Sport.

Wenger kan bli straffet av FA

Foto: Reuters/Scanpix

Arsene Wenger har blitt siktet for usømmelig oppførsel av det engelske fotballforbundet (FA) etter at han kalte United-spiss Ruud van Nistelrooy en juksemaker.

08.11.04 23:27

Det var etter Arsenals 0-2 tap for Manchester United på Old Trafford 24. oktober at Wenger skal ha kalt United-spissen for en juksemaker.

Nekter
Wenger selv nekter for å ha kalt van Nistelrooy en juksemaker, men mandag siktet FA ham for usømmelig oppførsel og Arsenal-manageren har fram til 18. november på å svare på siktelsen, melder BBC.

Wenger ble også etterforsket av FA for sine påståtte uttalelser mot dommer Mike Riley, som ga United et kontroversielt straffespark etter at Wayne Rooney ble felt av Sol Campbell. FA opplyste mandag at de har avsluttet denne saken.

Kalt inn på teppet
I tillegg til dette har FA har også sendt brev til både Arsenal og Manchester United der de har bedt om et oppvaskmøte med representanter for klubbene og Premier League.

Målet med dette skal være å forhindre en gjentakelse av den negative publisiteten som oppstod i etterkant av sist møte mellom de to storlagene.

Etter dette ser det engelske fotballforbundet seg ferdig med kontroversene som oppstod i forbindelse med kampen på Old Trafford, og de vil ikke åpne flere undersøkelser.

Dette betyr at FA ikke går videre med etterforskningen rundt opplysningene om at Alex Ferguson skal ha blitt nedsølt av mat i spillertunnelen etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.