RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger klaget på brutale Boro

Sist oppdatert:
Arsene Wenger mener Middlesbrough var svært brutale i gårsdagens ligacup-semifinale, men han har ingen unnskyldning for Martin Keowns røde kort.

Middlesbrough slo Arsenal 2-1 hjemme på Riverside Stadium i går, og sikret seg avansement til finalen med 3-1 sammenlagt. I finalen 29. februar møter de Bolton.

Muskler
Wenger mente Middlesbrough brukte altfor mye muskler i gårsdagens kamp, men utvisningen til Keown, det 54. røde kortet under Arsene Wenger, hadde han ingen motforestillinger mot. Keown så rødt like før pause etter en takling av Massimo Maccarone.

Wenger tror ting kunne ha sett mye annerledes ut om Keown hadde blitt på banen.

- Vi hadde et lag utpå der som ville ha kvalifisert seg til finalen om vi hadde hatt 11 spillere kampen igjennom, sa han etter kampen.

Mareritt for Reyes
Kampen ble ellers et mareritt for Jose Antonio Reyes, som hadde sin Arsenal-debut fra start i går. Han scoret like godt selvmål i det 85. minutt.

- De hadde en del røffe taklinger mot oss da vi prøvde å komme inn i kampen igjen, men de kom unna med dem, klaget Wenger.

Betyr alt
Boro-boss Steve McClaren var i ekstase etter å ha slått Arsenal for andre gang på kort tid. Nå er han bare 90 minutter unna å sikre klubben sin et trofe de har ventet på i 128 år.

- Det betyr alt å komme til finalen. Denne klubben har vært så nær tidligere, og nå er vi der igjen, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere