RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger med løsbart

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Nicolas ASFOURI
Arsenal-manager Arsene Wenger kledde seg ut med hatt og løsbart for ikke å bli gjenkjent da han dro til Spania for kikke på José Antonio Reyes.

Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at klubben gikk grundig til verks før de kjøpte supertalentet José Antonio Reyes.

- Vi har gjort hjemmeleksen vår på ham. Vi har forsøkt å minske risikoen ved å se ham mer enn 40 ganger i kamper og på trening. Tro meg, jeg måtte kle meg ut med hatt og løsbart for å se ham på trening, sa Wenger på pressekonferansen da Reyes ble presentert.

I og med Reyes slapp unna utestengelsen han hadde hengende over seg fra Spania, vil han få sin debut mot Manchester City på søndag.

- Reyes vil være involvert i kampen, selv om han ikke starter. Du kan ikke si at en 20-åring har nådd toppen. Men de første tegnene på talent er når de spiller for A-laget i ung alder, og han har spilt i Primera Division siden han var 16, forklarte Wenger.

Selv brydde den unge spanieren seg lite om at en rekke andre storklubber var interessert i ham.

- Så fort jeg visste at Arsenal ville ha meg, bestemte jeg at det var klubben for meg. Dette er den rette klubben å være i hvis du vil vinne noe, og jeg håper at jeg har bevist det mot slutten av sesongen, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere