RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / ODD ANDERSEN

Wenger med sjokkbud

Sist oppdatert:
Arsene Wenger bekrefter fredag at Arsenal vil kjøpe West Hams unggutt Michael Carrick.

Portsmouth så lenge ut til å vinne kampen om Carrick med et bud på om lag 34 millioner, men som lyn fra klar himmel kaster nå Arsenal seg inn i jakten.

Arsenal-manager Arsene Wenger insisterer likevel på at midtbanespilleren ikke er tiltenkt rollen som Patrick Vieiras erstatter. Franskmannen Vieira har lenge blitt koblet til Real Madrid, men så langt har ikke klubbene blitt enige.

- Carrick er en spiller jeg alltid har beundret. Men om vi signerer Carrick, betyr ikke dette at Vieira forlater oss. En overgang kan skje selv om Vieira blir, slår Wenger fast overfor BBC Sports fredag ettermiddag.

Flere klubber på banen
Crystal Palace og Everton har også lenge ønsket seg Carrick. Men med storklubben Arsenal med i kampen om midtbanespillerens underskrift, får de det tøft med tanke på å sikre seg Carricks underskrift.

Carrick så lenge ut til å bli Portsmouth-spiller - men nå frykter Pompey-formann Milan Mandaric at Arsenal har kommet med et bedre tilbud.

- Jeg er langt fra fornøyd med situasjonen. Vi har arbeidet så hardt for å få ham, og ønsker ikke at Arsenal skal ødelegge avtalen, sier Mandaric til engelsk presse.

Øker ikke budet
Samtidig melder Real Madrids president Florentino Perez at han fremdeles håper på å komme til enighet med Arsenal om en overgang for Patrick Vieira.

- Ballen er i Arsenals hender. Vi har kommet med et tilbud, og det er opp til Arsenal å avgjøre om de vil godta budet eller ei, sier Perez til engelsk presse fredag.

- Men vi ønsker ikke å øke vårt nåværende bud, sier Real Madrid-presidenten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere