RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Fernando Llano / AP

Wenger med spisskjøp

Arsenal har sikret seg Joel Campbell i konkurranse med flere klubber.

Londonklubben melder på sin offisielle nettside at den er blitt enig med Deportivo Saprisso om en overgangssum for spissen Joel Campbell

Campbell er bare 19 år, men var med i troppen til Costa Rica under Copa American nylig. Han representerte også hjemlandet sitt i U20-VM. Ifølge Arsenal var det sterk interesse for ham hos en rekke av Europas største klubber.

Og Campbell valgte altså Arsenal. Det er en liten opptur for en hardt prøvet klubb som mister kaptein Cesc Fabregas til Barcelona og sannsynligvis også Samir Nasri til Manchester City.

Campbell har scoret to mål på seks A-landskamper for Costa Rica. I tillegg har han ti mål på tolv kamper for U20-landslaget, inkludert to mål på tre kamper i sommerens VM i Colombia.

- Joel Campbell har allerede vist at han er en spiller med store ferdigheter. Han har også spilt godt på internasjonalt nivå i en ung alder. Vi ser fram til at formalitetene med overgangen blir ferdigstilte og få jobbe med Joel når han kommer til oss, sier Arsène Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere