RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger nekter for Barca-rykter

Foto: ADRIAN DENNIS (AFP)
Sist oppdatert:
Cesc Fabregas er ikke på vei til Barcelona, ifølge Arsene Wenger.

Da Premier League-sesongen ble avsluttet i mai blusset også ryktene om Cesc Fabregas framtid i Arsenal opp.

Barcelona var tydelige på at de ønsket å hente Arsenal-kapteinen, mens londonklubben var lite lystne på å slippe sin aller største stjerne. Hovedpersonen sa selv at han ønsket en avklaring på sin framtid før VM i Sør-Afrika.

Det skjedde ikke.

Men under mesterskapet og i etterkant av VM-gullet til Spania har Barcelona-spillerne på det spanske landslaget i tur og orden sagt at Fabregas vil til Barcelona.

Spilleren selv har vært taus etter mesterskapet, men har tidligere gitt inntrykk av at han ønsker seg tilbake til moderklubben Barcelona en eller annen gang i karrieren.

Nå setter imidlertid Arsenal-manager Arsene Wenger strek for spekulasjonene om at Fabregas går til Barcelona i sommer. Han sier at det ikke ligger noe i ryktene.

- Det er fortsatt bråk fra Barcelona, men det er alt det er, sier Wenger ifølge Sky Sports.

For Wenger er ikke lysten på å slippe sin kaptein.

- I vår jobb kan man ikke bekymre seg for ting man ikke har kontroll over. Vi er veldig fornøyde med Cesc i klubben. Han er en veldig viktig spiller og han er vår kaptein. Vi har jobbet hardt med ham, sier Wenger.

Så vil tiden vise om Fabregas blir værende. Tirsdagens rapport om den økonomiske situasjonen i Barcelona legger ikke akkurat til rette for noen nye storkjøp denne sommeren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere