RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger:– Özil er som en musiker på banen


MUSIKER: Arsene Wenger er full av lovord om sin tyske superstjerne Mesut Õzil
MUSIKER: Arsene Wenger er full av lovord om sin tyske superstjerne Mesut Õzil Foto: Tim Ireland (Ap)
Spiller alltid riktig tone.

London (NTB-Reuters): Arsenal-manager Arsène Wenger er full av lovord om formspiller Mesut Özil. Wenger kaller tyskeren «en musiker som alltid spiller riktig tone».

Özil (27) har bidratt med 12 målgivende pasninger i Premier League så langt denne sesongen. Det er klart flest i serien, til Wengers store glede.

- Mesut er som en musiker. En musiker som alltid spiller riktig tone til riktig tid. Timingen hans er perfekt. Han er en glede å se på, sier Arsenal-manageren til klubbens egen hjemmeside.

Franskmannen roser også 27-åringens lagånd.

- Han setter alltid laget og lagspillet foran seg selv. Det er ikke alltid tilfellet med så gode spillere, påpeker Wenger.

Mens Özil sammenlignes med en musiker, er keeper Petr Cech bokstavelig talt musikalsk av seg. Arsenal-keeperen har begynt å spille trommer på fritiden, en hobby tsjekkeren får nytte av også på banen.

- Det er flere aspekter jeg kan ta med meg på banen. Hånd-til-øye-koordinasjon for eksempel, sier burvokteren.

Søndag reiser Cech og co. til Birmingham for å møte Aston Villa i serien. Arsenal er tabelltoer i Premier League før den 16. serierunden sparkes i gang. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere