Gå til sidens hovedinnhold

Wenger rasende etter tap

Arsene Wenger var både sint og oppgitt etter at Chelsea slo Arsenal på et "dustemål".

CHELSEA - ARSENAL 1-0: Arsenal tapte etter at Didier Drogba scoret kampens eneste mål da hans mislykkede forsøk på å dempe ballen endte med at ballen traff kneet til ivorianeren og trillet forbi en utspilt Jens Lehmann i Arsenals mål. Fjorårets mesterlag står med full pott etter to kamper, men poengsankingen skyldes like mye flaks som ferdigheter.

- Vi ga rett og slett bort et dustemål. Kampen handlet om hvem som skulle gjøre en feil først, og vi tapte fordi det ble oss, sa en skuffet, sint og oppgitt Arsene Wenger til BBC etter kampen.

- Like gode
Chelsea var det beste laget, og vant forsåvidt fortjent. Det gjorde de ikke i første serierunde, da Wigan var uheldige som ble slått med ett mål. Wenger føler ikke at Chelsea er noe bedre lag enn Arsenal. Han tror det handler om selvtillit.

- Jeg tror ikke det er noen forskjell i kvalitet på lagene. Jeg føler at troppen min trenger mer tro, og ikke må akseptere å tape kamper på denne måten. Vi hadde ballen nok til å score mål, men vi må være mer effektive, mente Wenger.

Philippe Senderos manglet åpenbart selvtillit etter at Didier Drogba kom inn for Hernan Crespo i pausen. Den unge sveitseren spilte godt i første omgang, men virket nærmest klønete i duellene med Drogba. Det var tydelig at han fortsatt bar preg av Community Shield-kampen, der Drogba scoret to ganger.

Tidlige sjanser
Det var høyt tempo allerede fra start søndag kveld. Frank Lampard spilte gjennom Damien Duff allerede etter drøye minuttet, men Jens Lehmann var tidlig ute og taklet vingen før ballen trillet til corner. Duff slo corneren og fant Del Horno i feltet. Han avsluttet fra kort hold, men Fredrik Ljungberg reddet på streken.

Minuttet etter hadde Thierry Henry en god sjanse, men skuddet gikk utenfor.

Kampen bølget fram og tilbake utover med Chelsea som det førende laget. Frank Lampard slo mesterlig inn fra venstre etter 42 minutters spill og fant Arjen Robben på bakerste stolpe. Nok en gang var Jens Lehmann reddende engel for Arsenal. Lehmann var tidlig ute, fikk panna på avslutningen og nikket mer eller mindre ufrivillig ballen unna.

Trolig offside
Etter 59 minutters spill fikk Michael Essien sin debut for Chelsea. John Carews tidligere lagkamerat i Lyon erstattet Arjen Robben.

Etter 74 minutters spill på Stamford Bridge kom scoringen. Målet kom etter et frispark som ble tidlig slått til Didier Drogba. Han ble presset av Senderos og ballen traff ham i kneet. Jens Lehmann ble utspilt og ballen trillet i nettet. Reprisen viser at Drogba sannsynligvis var i offside i forkant av sin involvering i spillet. Scoringen burde kanskje vært annullert?

På overtid hadde Didier Drogba en kjempesjanse til å legge på til 2-0. Alene med Jens Lehmann ble lobben til Didier Drogba for enkel.

HTML EMBED

Følg favorittlaget på mobilen!
Ønsker du å lese de siste artiklene om ditt favorittlag, få scoringsvarsler eller laste ned scoringene fra lagets kamper direkte til din mobil kan du gjøre det nå. Ved å sende kodeordet Liverpool, Chelsea, Arsenal, ManU og Tottenham til 1984 får du et bokmerke hvor du kan følge med på alt om ditt lag. Video av scoringene kommer på mobilen din svært raskt etter at ballen har gått i mål. Det er gratis å få bokmerket. Slik gjør du det: Lag en ny tekstmelding, skriv navnet på et av lagene over og send det til nummeret 1984. Like etterpå får du bokmerket du kan lagre på din telefon.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken