RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger ser mot United

(Scanpix)
Arsenal-manager Arsene Wenger var meget skuffet over at laget hans ble knust av Inter. – Nå gjelder det bare å vise karakterstyrke og guts i kampen mot Manchester United søndag, sier han.

ARSENAL – INTER 0-3: Arsenal har bare vunnet èn av sine siste ti kamper i Champions League. Og enda mer uforståelig: Ingen av de seks siste hjemmekampene er vunnet!

- Om jeg er sjokkert? Vel, jeg kan i alle fall si at jeg ikke er særlig fornøyd! Det virket som om de skulle score hver gang de hadde ballen, sier Wenger.

-Hjelper ikke

Onsdag var Inter altfor sterke for the Gunners.

- Vi kan syte og klage hele natten over dette resultatet, men det endrer ingenting. Det eneste vi kan gjøre er å svare på tiltale, sier Arsene Wenger til BBC.

Og en sjanse til å rette opp inntrykket kommer allered søndag. Da venter Manchester United på Old Trafford – større utfordring finnes ikke i engelsk fotball.

- Vi må ikke bli desperate på grunn av dette tapet. Det er fremdeles fem kamper igjen av gruppespillet, og vi topper Premier League.

- Feil

Wenger slet med å forklare hvordan det kunne gå så ille.

- Vi gjorde feil både defensivt og offensivt. Etter at vi ga bort et billig mål, måtte vi hele tiden jage for en utligning, og det gjorde saken lettere for Inter. Da vi i tillegg misset straffen som kunne gitt oss 1-2, var det et viktig øyeblikk i kampen, poengterer Wenger.

Hans kollega Hector Cuper i Inter var betydelig gladere.

- Arsenal måtte spille mot et nesten perfekt Inter-lag. De fikk aldri den plassen de trengte for å spille slik de ønsket, smilte Cuper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere