RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger setter ned foten

Foto: Reuters/Stephen Hird (Scanpix)
Sist oppdatert:
Arsene Wenger setter foten ned ovenfor Thierry Henry.

Henry har stilt spørsmål ved Arsenals manglende handlekraft denne sesongen, og har uttalt at The Gunners har ”lettvektsstall”. Arsenal har knyttet seg til Tomas Rosicky, Julio Baptista og William Gallas denne sesongen, men samtidig mistet Ashley Cole, Jose Antonio Reyes og Sol Campbell.

Wenger har dog tro på sine unge spiller, og er sikker på at spillere som Cesc Fabregas og Emmanuel Eboue er sterke og veltrente nok til å fullføre sesongen.

- Vi kommer ikke til å signere noen nye spillere i januar, slår Wenger fast til Eurosport.

- Vi fullfører sesongen med de spillerne vi har. Vi har en stall på 20 mann, og det er opp til meg å sette sammen en god førsteellever.

Arsenal avgjør sin videre Champions League- skjebne mot Porto i midtuken, og Henry, som stod over mot Tottenham lørdag grunnet en nakkeskade, kan heller ikke spille i Portugal. Fraværet her er dog grunnet suspensjon.

- Thierry er sliten. Han trenger hvile og restitusjon, og når du ikke spiller på en stund, må du ta deg tid til å finne formen igjen, sier Wenger videre.

- Jeg vet ikke om han er tilbake til Chelsea- kampen neste søndag. Det er vanskelig å si, for jeg vil ta en prat med ham og si hva jeg forventer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere