Gå til sidens hovedinnhold

Wenger slakter Hughes

Men finnes det 67,84 millioner som støtter City-manageren?

Feiden mellom Robin van Persie og Emmanuel Adebayor ble tilskrevet et nytt kapittel da Arsène Wenger tok ordet tirsdag kveld.

Franskmannen er nemlig fått med seg Mark Hughes’ forsvar av sin egen spiller. Det får Arsenal-manageren til å fråde.

- Jeg så hendelsen da jeg kom hjem. Det så veldig stygt ut, fortalte Wenger pressen ifølge Daily Mirror.

Se episoden her.

67,84 millioner Mark Hughes?
TV-bildene til viste at togoleseren foretok en unaturlig bevegelse da fotballknotten hans traff den tidligere lagkameraten i tinningen. Både den forseelsen og måten han feiret scoringen sin på foran Arsenal-fansen, kan få etterspill.

Les også: - Han ønsket å skade meg

- Dersom du spør 100 mennesker, vil 99 av dem fortelle deg at hendelsen er stygg. Den hundrede personen er Mark Hughes, sier Wenger.

Basert på tall fra United States Census Bureau finnes det per 19. september 6,784 milliarder mennesker i verden. Ergo må det finnes drøye 67,84 millioner som er som Mark Hughes i denne verden.

- Har spilt fotball selv
Det var kanskje ikke hovedbudskapet i Wengers tale. Trolig er det spilleren selv, og ikke manageren hans, 59-åringen har den største høna å plukke med.

- Jeg ble overrasket over at det var så mye fiendskap i Adebayors innstilling mot Arsenal. Om noen år tror jeg han vil innse hvor bra Arsenal var for ham.

- Jeg har spilt fotball selv og kjenner til det tidelssekundet der du bestemmer deg for om du drar foten vekk, eller fullfører taklingen. I England har man mange slike øyeblikk, men færre nå enn for ti år siden. Jeg har sett situasjoner fra et tiår tilbake. Hadde man gjort det på gata, hadde man endt opp i fengsel. Hovedpoenget er at man ønsker å bli beskyttet, enten den gjelder Adebayor eller noen andre. Jeg synes dette var en veldig stygg takling - overraskende stygg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken