- Jeg finner det fullstendig uakseptabelt av pressen at dere bruker et ord fra min pressekonferanse og vrir det om til en vinkling tatt helt ut av sammenhengen, raser Arsenals manager Arsene Wenger.

Bakgrunnen for frustrasjonen er oppslagene etter søndagens 0-2-tap mot Chelsea i Premier League.

- Gratulerer med effektiviteten, men vi fikk ikke akkurat en demonstrasjon i hvordan man bør spille fotball, var ordene som ble slått opp i engelsk presse fra Arsene Wenger til Chelsea.

Ballack sur
Det fikk Chelseas Michael Ballack til å se rødt. Tyskeren mobbet Arsenal for deres manglende evne til å vinne store kamper, samt å variere taktikken.

- Det er alltid den samme måten de spiller fotball på. Dersom man spiller taktisk som oss kan man slå dem, svarte Ballack ifølge Independent .

- Jeg hyllet Chelsea
Nå bedyrer Wenger at han var positiv til Chelsea etter seieren deres mot laget hans.

- Jeg kom med mange komplimenter til Chelsea og hyllet dem etter kampen, men dere vrir og vender på det jeg sier. Dere gjorde det mot Villa (der manager Martin O'Neill etterpå slaktet Wenger for kritikken som ble formidlet gjennom pressen), dere gjorde det mot Chelsea og dere gjør det hver gang. Hvis dere ser på hensikten min med pressekonferansen min så var den å være positiv overfor motstanderen, hevder Wenger.

Han truer med å la være å uttale seg til pressen fremover dersom ikke situasjonen bedrer seg.

- Hvis dere vil kan vi ha en pressekonferanse der jeg ikke åpner munnen. Ikke vær redd for det, sier Wenger.

Oppgjøret med pressen kom på en pressekonferanse tirsdag foran onsdagens oppgjør mellom Arsenal og Liverpool i London.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!