Gå til sidens hovedinnhold

Wenger stolt over angrepsarven

Arsène Wenger mener Arsenals neste manager må fortsette å dyrke den angrepsfotballen han står for.

Franskmannen feirer i år sitt 12-årsjubileum som manager i London-klubben. Han sier at den angrepsfotballen som han har fått inn i klubben, er hans største arv til den som eventuelt overtar managerjobben etter ham.

- Publikum er vant til det, og krever det nå. Det vil bli veldig vanskelig å endre. Vi har skapt den måten å spille på i klubben, og er ganske stolte av det. Vi kan se at den måten å spille på vil overleve både meg og resten av personalet.

- Det kommer til å vare, og det er veldig bra. Det er en god kultur i klubben for å få opp unge spillere. De spiller den type fotball som jeg ønsker, og som klubben elsker, sier Wenger i et intervju med BBC 5.

Han tenker da på forrige ukes 6-0-seier i Carling Cup over Sheffield United, da et lag med en snittalder på 19 år feide motstanderne totalt av banen.

- Hvis man ser på hele det laget, så får man ikke øye på ett eneste svakt punkt.

Arsène Wenger kom til Arsenal fra japanske Grampus Eight i 1996 – etter å ha vært sjef i Monaco før det. Han har endret Arsenal fra en mer tradisjonell defensiv spillestil, til det feiende flotte angrepslaget som i dag framstår på banen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken