*Nettavisen* Sport.

Wenger terger Sir Alex

Foto: (Scanpix)

Arsenals manager Arsene Wenger klarer ikke å bestemme seg for om han skal bruke Thierry Henry på topp i lørdagens FA-cupsemifinale mot Manchester United.

02.04.04 12:01

Først sa Wenger at han ikke ville hvile Henry i oppgjøret mot Manchester United. Nå hevder Wenger det motsatte - til Sir Alex Fergusons store frustrasjon.

- Thierry vil være tilgjengelig for oss, men ingenting er avgjort for oss ennå. Vi må huske på at vi har fire kamper i løpet av én kommende uke, sier Wenger til BBC Sports.

Tidligere denne uken fastlo Wenger at Henry måtte spares i FA-cupens semifinale for å være i toppform til innspurten i Champions League og Premier League.

- Jeg må vurdere de forskjellige utfordringene vi står overfor, og prøve å oppnå suksess i alle kampene, sier Wenger kryptisk.

Wiltord skadefri
Sylvain Wiltord er tilbake etter skade for Arsenal, og scoret for reservelaget tirsdag denne uken. Wenger mener likevel at oppgjøret mot Manchester United på Villa Park kommer for tidlig for franskmannen.

- Sylvain er tilbake i form, men han har ikke spilt en kamp siden desember og trenger mer tid på seg, røper Wenger.

Wenger må også klare seg uten skadete Gilberto og Ashley Cole i oppgjøret mot Manchester United. TV 2 sender FA-cupens semifinale direkte kl. 13.00. Kampen følges også direkte på TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag