RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger tviler på Champions League

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsenal-sjef Arsène Wenger tror fotball-VM spolerer klubbens sjanse til mesterligadeltagelse.

Om snaue tre uker, 8. august, skal Arsenal ut i mesterligakvalifisering. Thierry Henry og Jens Lehmann har da trent med laget i underkant av én uke etter sommerferien, og elleve av A-lagsspillerne har deltatt på under halvparten av øktene i klubbens sesongoppkjøring.

- Vi skal nok være klare når eliteserien starter 19. august, men jeg tror det blir verre i forhold til mesterligakvalifiseringen. Vi må trene hardt, men det er fortsatt mange som er borte på grunn av ferie, sier en oppgitt Wenger ifølge The Guardian.

I tillegg til Henry og Lehmann, er Ashley Cole, Theo Walcott, Fredrik Ljungberg, Robin van Persie, Gilberto Silva, Cesc Fábregas, José Antonio Reyes, Johan Djourou og skadde Philippe Senderos bortreist, og vil slutte seg til oppkjøringen avhengig av hvor lenge landslagene de representerte i VM kom i mesterskapet.

Lørdag åpnes klubbens nye arena, Emirates Stadium, med Dennis Bergkamps testimonialkamp.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere