RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger vil ha Wright-Phillips

Foto: SCANPIX/EPA/Martin Rickett
Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at han kan tenke seg å styrke stallen med Manchester Citys Shaun Wright-Phillips. Men Wenger tror 23-åringen blir for dyr.

Wenger sa igår at han jakter på en ny midtbanespiller, og ifølge BBC Sports er Shaun Wright-Phillips blant spillerne som står øverst på Arsenal-managerens ønskeliste.

- Han har utviklet seg mye raskere enn jeg hadde forventet. Dessverre går prislappen opp med slikt storspill. Men selv har jeg ikke sett en pris, det var bare noe jeg leste om i avisene, sier Arsene Wenger til BBC.

Shaun Wright-Phillips har storspilt for Manchester City denne sesongen. 23-åringen, som er den tidligere Arsenal-stjernen Ian Wrights stesønn, har også levert storspill på det engelske landslaget.

- De sier Manchester City krever 20 millioner pund for ham. Det er et prisnivå vi ikke har råd til, sier Wenger.

Kan erstatte Beckham
Wenger tror Wright-Phillips bare vil bli bedre og bedre med årene, og utelukker ikke at han i fremtiden kan erstatte Beckham på det engelske landslaget.

- Kan han erstatte David Beckham? I fremtiden, tror jeg han vil gjøre det. Han er allerede en trussel for alle de etablerte landslagsspillerne på England. Men Beckham er fremdeles kaptein, og leder laget, og kan dessuten spille i ulike posisjoner, påpeker Arsene Wenger.

- Men fordelen med Wright-Phillips er at han kan spille høyre og venstreving, samtidig som han kan spille spiss, legger franskmannen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere