RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger vil låne 30-åring

Foto: GAIZKA IROZ (Afp)
Selv med 60 millioner pund tilgjengelig vurderer Wenger å låne spillere.

Med det siste Mesterliga-hinderet klarert på onsdag og lommeboken full av gryn etter salgene av Samir Nasri og Cesc Fabregas, er det ventet at Arsène Wenger vil shoppe i løpet av de seks dagene som er igjen av overgangsvinduet.

Men ifølge Independent er en av de mest sannsynlige overgangene til Arsenal et lån av den 30 år gamle spissen Lucho Gonzales fra Marseille. Ifølge avisen vil Arsenal betale rundt fire millioner pund for å låne den 185 centimeter høye spissen i ni måneder. Beløpet vil avhenge noe av hvor mange kamper argentineren kommer til å spille.

Vil gjerne selge
Marseille ønsker egentlig å selge spilleren, men alderen hans gjør at Wenger ser minimalt med muligheter for å selg ham videre, og ønsker derfor primært et lån.

Marseille og Arsenal ble trukket i samme gruppe i Mesterligaen, og det er usikkert om det får noen innvirkning på en eventuell avtale. Wenger har uansett andre alternativer i sikte også, om vi skal tro Independent.

Sochaux-spilleren Marvin Martin (23) for eksempel. Franskmannen har vært i Wengers søkelys en stund, og ifølge franske medier kan rundt 15 millioner euro være nok til å hente spilleren fra klubben som endte som nummer fem i fransk serie sist sesong.

Rennes’ Yann M’Vila er også interssant for Wenger, men han har fått en heftig prislapp på rundt 25 millioner euro, og det kan være mer enn Wenger er villig til å bruke.

- Jobber hardt
Wenger skal ha vært i møte med Arsenal-direktør Ivan Gazidis onsdag for å hamre ut en strategi for resten av overangsvindet.

- Vi jobber hardt, men vi har mange spillere som er ute med skade, som er topp-spilleren. Jeg tror at det også vil være positivt å få dem tilbake, sa Wenger onsdag kveld.

- Det kan hende det blir signeringer, men jeg kan ikke gi deg noen navn. Jeg kan ikke lyve og si at vi kommer til å hente noen i morgen, for det er ikke sant, men vi prøver veldig hardt, sier Wenger.

Hvem bør Arsenal kjøpe? Klikk liker på knappen nedenfor å ta debatten på våre Facebook-sider:

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere