Wengers mareritt tilbake

Arsenal får nok et møte med «Dommeren fra helvete» onsdag.

04.04.06 11:49

Det er den tyske dommeren Herbert Flandel (42) som skal dømme returoppgjøret mellom Juventus og Arsenal i Champions Leauge på Stadio Delle Alpi onsdag kveld.

Englands største avis The Sun betegner i sin tirsdagsutgave tyskeren like godt som «dommeren fra helvete».

To røde til Arsenal
Og Arsene Wenger har all grunn til å være bekymret. I tidligere oppgjør Flandel har dømt London-klubben, har tyskeren sendt to Arsenal-spillere av banen med rødt kort.

Patrick Vieira og Lauren ble begge sendt i dusjen i oppgjørene mot PSV Eindhoven for to sesonger siden, og tyskeren Jens Lehmann har beskrevet Flandel som svært arrogant.

- Dommeren var mer barmhjertig med PSVs Mark Van Bommel enn noen andre på banen, sa en tydelig rystet Wenger etter oppgjøret mot den nederlandske storklubben.

Mot PSV fikk nemlig Arsenal to spillere utvist i Champions League for første gang i klubbens historie. Arsenal-legenden Kenny Sansom frykter dommeren mot Juventus.

- Ingen gode minner
- Jeg er sikker på at Arsene er fullstendig klar over hvem som dømmer, og at han ikke akkurat har gode minner om ham, sier Sansom til The Sun.

- Jo lengre ut i kampen Juventus nærmer seg nederlag, vil temperaturen stige. Stygge ting vil helt sikkert skje, og dommeren må hele tiden være på topp, advarer Gunners-legenden.

Arsenal vant den første kvartfinalekampen på Highbury 2-0, og møter et Juventus-mannskap på jakt etter å hente inn gjestenes ledelse.

PS: Flandel er forøvrig samme mann som ikke ga Chelseas midtbanespiller Michael Essien rødt kort etter den mye omtalte taklingen på Dietmar Hamann i Champions League-oppgjøret på Stamford Bridge i september i fjor.

TV 2 Nettavisen følger kvartfinalene i Champions League her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag