RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN.

Wengers mareritt

Sist oppdatert:
Arsenals sesong kan være på randen av kollaps etter at både Thierry Henry og Robert Pires er ute med skade.

Ingen av dem spiller kveldens FA-cup-kamp mot Sheffield United.

- Jeg aner ikke hvem jeg skal bruke på topp nå som Thierry definitivt er ute. Jeg må tenke litt på hvem som skal erstatte ham, sier manager Arsene Wenger til The Sun.

Franskmannen har slitt med en akillesskade en stund, og den forverret seg i 1-1-kampen mot Southampton lørdag. Henry var ikke i stand til å trene i går.

I tillegg til skadene på Henry og Pires, er både Dennis Bergkamp, Jose Antonio Reyes og Robin van Persie suspendert til kveldens kamp. Reservespiss Jeremie Aliadiere er heller ikke frisk nok til å starte.

Wenger leker med tanken på å bruke Fredrik Ljungberg på topp.

- Freddie er én mulighet, men vi trenger fortsatt en spiss til. Aliadiere, Quincy Owusu Abeyie og Arturo Lupoli er alle i troppen, og en av dem vil starte som spiss. Men jeg tror ikke det vil bli Aliadiere, sier Wenger.

Arsenal ligger ti poeng bak Chelsea i Premier League, de tapte 1-3 for Bayern München i Champions League, og med tap i kveld, kan Arsenal få sin verste sesong under Arsene Wengers niårige regime på Highbury.

Sol Campbell, Edu, Gilberto Silva og Justin Hoyte er også ute med skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere