Gå til sidens hovedinnhold

Werner-dobbel da Chelsea mistet seieren på overtid

Det endte til slutt med poengdeling etter en utligning på overtid i lørdagens PL-oppgjør.

CHELSEA - SOUTHAMPTON 3-3:

Timo Werner scoret sine to første Premier League-mål da Chelsea til slutt spilte 3-3 mot Southampton.

Først sendte tyskeren blåtrøyene i ledelsen, før samme mann doblet ledelsen. Scoringer av Danny Ings og Che Adams sendte bortelaget tilbake i kampen, før Kai Havertz ga Chelsea ledelsen igjen.

På overtid dukket Jannik Westergaard opp og sikret ett poeng for gjestene.

Les også: Everton og toppscorer Calvert-Lewin berget poeng mot Liverpool

Det virket ikke som det var noe galt med 2-0-scoringen til Werner, men da reprisene av scoringen ble ble vist i TV2s Premier League-studio etter kampen, var det ingen tvil om at ballen var borti hånda til Werner da han dempet ballen.

- Det der er jo hands! Hvorfor er ikke VAR inne og plukker dette da? sa sportsanker Jon Hartvig Børrestad.

- Det blir jo patetisk å ha videodømming hvis man kan komme unna med, sa Brede Hangeland før Trevor Morley brøt inn og fortsatte tiraden mot VAR.

- Det er ubrukelig! De må jo se på det, sa Morley.

- Dette skulle ha vært blåst av, konkluderte Børrestad med.

Southamptons to første scoringer kom så etter mildt sagt svake involveringer blant Chelsea-spillerne, noe TV2-kommentator Espen Sveen ikke var særlig imponert over.

- Det er jo helt fullstendig komikveld bak i Chelsea-forsvaret, utbrøt Espen Ween etter 2-2-scoringen.

Werner-dobbel

Det hadde bare gått noen minutter ut i oppgjøret før Chelsea skulle få sine første store muligheter.

Først var det Ben Chilwell som fyrte av mot lengste. Alex McCarthy i Saints-buret fikk avverget, men ballen havnet i beina på Kai Havertz. Dessverre for hjemmelaget var tyskerens forsøk ikke plassert godt nok, og McCarthy reddet igjen.

Les også: Ronaldo nekter for at han brøt koronaregler: - Det er løgn

Kvarteret ut i kampen sendte Werner blåtrøyene ledelsen med sitt første Premier League-mål for klubben, og for en måte gjøre det på.

Tyskeren lurte først midtstopper Jan Bednarek med et frekt overhopp på en pasning fra Chilwell, dro seg innover i feltet forbi 3-4 flere sjanseløse Southampton-spillere, før han satte ballen hardt inn bak en sjanseløs McCarthy.

Og før halvtimen var spilt var bortelaget nok en gang sjanseløse da Werner ble spilt gjennom av Jorginho. Denne gangen vippet spissen ballen over en McCarthy på halvdistanse, før han headet inn ballen foran nesa på to forsvarere.

- To scoringer fra øverste hylle, utbrøt TV2-kommentator Espen Ween etter scoringen.

Southampton slo tilbake

Og da hjemmelaget så ut til å gå til pause med en komfortabel ledelse, rotet Kai Havertz vekk ballen midt på egen banehalvdel. Che Adams spilte frem Ings, som rundet Kepa og satte inn reduseringen.

Ti minutter ut i andreomgang kom også utligningen, og nok en gang var det slurv i forsvarsspillet til hjemmelaget. Zouma feilet da han skulle spille tilbake til Kepa, og etter litt frem og tilbake fikk Che Adams hamret ballen i nettaket.

Havertz sendte London-laget tilbake i ledelsen, før Vestergaard utlignet på overtid.

Dermed ble det med poengdeling på Stamford Bridge.

Kommentarer til denne saken