*Nettavisen* Sport.

West Ham-fans med usmakelig oppførsel

BEST OG VERST: West Ham-supportere viste seg fra sin beste og verste side i helga. Bilde er kun et illustrasjonsbilde. FOTO: NTB scanpix Foto: Julian Finney

Hammers-supportere med helgas mest fantastiske tiltak mot rasisme og verste.

23.02.15 10:58

Etter 2-2-kampen mot Tottenham på søndag skal det som etter all sannsynlighet er West Ham-fans ha sunget antisemittiske sanger på t-banen.

Det avslutter en trist uke for fotballen etter rasimse-hendelsen i Paris og Arrigo Sacchis uttalelse om at det er for mange svarte i italiensk fotball tidligere i uken.

Torsdag utestengte Chelsea tre supportere etter hendelsen i Paris der Chelsea-fans nektet en mørkhudet mann å gå på en t-banen etter Champions League-kampen mellom Paris Saint-Germain og Chelsea på tirsdag.

Dessverre finnes det også West Ham-fans som ikke har kommet lengre enn hva vi så i Paris.

I en video etter kampslutt mot Tottenham synger det som trolig er West Ham-supportere antisemittiske sanger, melder Daily Mail.

(se den usjarmerende videoen her. OBS! grove ord)

HTML EMBED


Før kampen på søndag skal West Hams to formenn, David Sullivan og David Gold, via klubben ha gjentatt sin nulltoleranse mot alt forsøk på upassende oppførsel.

- Vi ønsker også å minne alle fans som skal på White Hart Lane at de opptrer som amabassadører for West Ham United og deres oppførsel gjenspeiler de verdiene klubben står for, heter det i uttalelsen.

David Gold, som er jødisk, sa etter at to West Ham-fans gjorde nazi-hilsen under en kamp mot Tottenham i 2012 at at klubben har nulltoleranse for antisemittiske handlinger.

Dessverre klarte ikke alle supporterne å følge den oppfordringen.

- Vi er klar over videoen og vi etterforsker det, har et talsmann for det britiske politiet sagt.

Heldigvis finnes det også West Ham-fans som oppfører seg stikk motsatt.

På lørdag kunne man blant annet se en fantastisk film på sosiale medier av West Ham-fans som snudde opp ned på hele situasjonen i Paris.

(se den sjarmerende videoen her)


Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.