RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

West Ham jakter bortemål

Foto: EPA/ Geoff Caddick (Scanpix)
Sist oppdatert:
Et Everton med kun to seire på de siste elleve kampene tar imot et West Ham som ikke har funnet nettmaskene på sine siste fem bortekamper i Premier League.

I midtuken tapte Everton 3-0 mot Manchester United, men manager David Moyes vil få problemer med å "change a losing team". Både Andy Johnson og Tim Cahill er ute, normalt sentrale spillere på The Toffees. James Beattie blir da fort mannen å stole på for hjemmelaget. Den tidligere Southampton- spilleren nettet to ganger for blåtrøyene mot West Ham forrige sesong, men har kun scoret to mål for Everton så langt i år.

I forsvar må vertene klare seg uten Tony Hibbert, Alessandro Pistone, Paddy Boyle og Gary Naysmith.

West Ham på sin side har ikke funnet nettmaskene på de fem siste bortekampene i Premier League. De fire siste kampene The Hammers har spilt har endt med 1-0 til hjemmelaget, senest den viktige seieren over Sheffield United på Upton Park.

Det blir spennende å se om manager Alan Pardew gir Carlos Tevez tillit fra start. Argentineren stormet ut av stadion da han ble byttet ut mot The Baldes sist helg. Slternativene på topp er evigunge Teddy Sheringham og kraftspissen Marlon Harewood.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere