CRYSTAL PALACE - WEST HAM 2-3:

Etter en litt tung desember måned for West Ham står de nå med to seiere på deres to siste kamper. Lørdag kveld ble Crystal Palace slått 3-2 på Selhurst Park.

Michail Antonio pirket West Ham i ledelsen etter halvspilt første omgang, før Manuel Lanzini på nydelig vis la på til 2-0 to minutter senere. Lanzini satte sin andre for kvelden på straffe på overtid av første omgang.

Luka Milivojevic klarte nemlig å handse på klønete vis helt upresset innenfor sekstenmeterstreken, og etter en VAR-sjekk ble det dømt straffe.

Skapte reaksjoner

Den klønete handsen til serberen skapte reaksjoner, og The Guardian-journalist Ed Aarons mente det var en oppsiktsvekkende tabbe av Milivojevic.

- Luka Milivojevic med en av de dummeste handsene du noensinne kommer til å se. Hva drev han på med?, skrev han på Twitter.

Situasjonen ble naturligvis diskutert i TV 2 sitt Premier League-studio, og ekspert Trevor Morley mente Milivojevic ikke ga dommeren noe annet valg enn å dømme straffe, selv om han ikke tror serberen gjorde det med vilje.

- Jeg sa med en gang at det kom til å bli straffe. Det er en rar en, fordi jeg tror Milovojevic gjør det på instinkt. Men dommeren har ikke noe annet valg enn å dømme straffe der, sa han.

På slutten av kampen reduserte Crystal Palace to ganger etter mål av Odsonne Eduard og Michael Olise, men det ble null poeng på hjemmelaget.

Nydelig Lanzini-mål

Crystal Palace kom best i gang i London-derbyet, og holdt på å ta ledelsen allerede før ett minutt var gått. De kom seg rundt på høyre og fikk slått, og fra fem meter avsluttet Jeffrey Schlupp i stanga.

Men selv om Crystal Palace skapte mange sjanser i kampen, ville det seg ikke helt for hjemmelaget. Etter halvspilt første omgang sendte Antonio West Ham i ledelsen. Spissen pirket inn et innlegg fra Said Benrahma.

To minutter senere satt den igjen for West Ham. Declan Rice fikk gå og gå, før han sendte en smart ball til Lanzini. Han trikset seg forbi et par Crystal Palace-spillere, før han banket ballen i mål.

På overtid av første omgang fikk West Ham straffe etter at Milivojevic handset på klønete vis. Straffen sendte Lanzini sikkert i mål.

Crystal Palace fortsatte å skape sjanser i andre omgang, og på tampen fikk de endelig uttelling. Fem minutter før full tid sendte Odsonne Eduard ballen i mål, og tente et håp for hjemmelaget.

I det 90. minutt tente Michael Olise enda mer håp da hans frispark gikk gjennom hele feltet og i mål. Dermed hadde Palace redusert til 3-2, men det var for sent. Kampen endte med 3-2-seier til West Ham, som går opp på 5. plass på tabellen. Crystal Palace blir liggende på 11. plass.