*Nettavisen* Sport.

West Ham-spiller loppet lagkameratene

Foto: SIMON DAWSON/SCANPIX

Manager Alan Curbishley er ikke lenger er på talefot med en av spillerne i West Ham.

04.03.07 13:44

Ifølge en spiller i klubben er nedrykkstruede West Ham i ferd med å gå i oppløsning.

- Jeg har aldri sett noe lignende i løpet av karrieren. Det er et stort kaos her, atmosfæren er forferdelig, folk snakker ikke med hverandre, sier spilleren som velger å være anonym, ifølge The Guardian.

FØLG WEST HAM - TOTTENHAM LIVE HER KLOKKEN 17.00

Laget, som ligger helt sist i Premier League, har i det siste vært mye omtalt på grunn av mistenkelige overganger, og nå skal flere innad i klubben, både i det sportslige og administrative, ha gitt fullstendig opp håpet om å redde plassen i ligaen.

600.000 per kveld
En av de største urokildene i klubben skal være flere av spillernes begjær for gambling. Den engelske avisen skriver at når spillerne samles rundt pokerbordet sløses så mye som 600.000 kroner bort i løpet av en kveld. En av de ikke-pokerspillende fotballspillerne har ytret sin frustrasjon ovenfor avisen:

- Hvordan kan de holde konsentrasjonen før en kamp oppe etter det? spør han.

- Spillerne taper 30.000, 40.000 og 50.000 pund av og til. Når vi møtes står en i gjeld til en annen og det er forferdelig for lagmoralen. De spiller alltid kort, forteller han.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: SIMON DAWSON/SCANPIX

Har søkt hjelp

I et spesifikt tilfelle skal en av lagets etablerte landslagsspillere ha vunnet drøye 450.000 kroner fra to lagkamerater i løpet av en ettermiddag nylig. Taperne måtte betale, og manager Alan Curbishley snakker visst nok ikke lenger med vinneren av pengene. Matthew Etherington har sammen med Roy Carroll søkt profesjonell hjelp for sin spilleavhengighet. De skal etter ryktene ha fått følge av en tredjemann nå.

Lagets eldstemann, Teddy Sheringham, har tidligere denne sesongen promotert nettpokerstedet 888.com.

Overfall og strippeklubb
Det går det ofte hett for seg i garderoben. Spillerne krangler om alt fra sitteplasser i garderoben til administrative avgjørelser. Utenfor stadionportene er de heller ingen englebarn. Anton Ferdinand, lillebror til Manchester Uniteds Rio Ferdinand, står tiltalt for overfall utenfor en nattklubb i oktober.

En av klubbens seneste ervervelser skal ha blitt sjokkert da han ble bedt om å møte på en strippeklubb for å diskutere forretninger. Klubben selv benekter at et sånt møte har funnet sted.

Søndag møter West Ham Tottenham hjemme på Upton Park, og du kan selvfølgelig følge kampen LIVE her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.