RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Westberg avgjør utbetalingen

Sist oppdatert:
Frank Westberg kjører en storfavoritt og en outsider på Leangen i kveld.

Klikk her for Nettavisens V5B-tips

Det vil gå kjapt unna på Trondheimsovalen denne kvelden da alle V5-løpene er sprintløp med autostart. Både 4 Vinraua og spesielt 5 Encore W.L. er hyperkjappe i uttaket, og vil trolig peile inn teten direkte. Vi har god tro på at Westberg leder hele veien med Encore i V5-3, mens vi også holder døren på gløtt for familiehesten Vinraua. Hun kan normalt ikke holde unna for megafavoritten 11 Alm Aragon dersom alt forløper seg oppskriftsmessig - det er det dog ikke bestandig det gjør på en kjapp sprint fra bakspor.

Den snart 60-årige amatøren har virkelig hatt en oppblomstring det siste året, og i fjor kunne således den godeste Westberg notere hele 26 seire på bare 172 starter - og flotte 750.000 innkjørt. Det betyr en seiersprosent på over 15, og når trippelprosenten var nesten 40 satte han mange proffkusker i skyggen.

Denne sesongen har det gått litt tråere med 2 seire på 23 starter - begge tatt med Encore W.L. som vi bankertipper på våre to minste spilleforslag.

Samlebongsystem
Siden både Alm Aragon og Encore W.L. blir megafavoritter og trolig vinner dersom de fungerer som best, har vi denne gang satt opp et samlebongsystem på det største forslaget. Her spiller vi uten banker, men med tre hester fast i V5-2 samt utganger i de fire øvrige løpene. De to storfavorittene er naturlige utgangshester, mens vi i V5-1 og 5 har hhv 2 og 3 utgangshester. Dersom vi får inn våre utgangshester i minst 3 av de 4 løpene vil vi få 5 rette 10 ganger. Det kan i såfall gi veldig fin utbetaling - spesielt om vår helfriske idè vinner i V5-1.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære forslag på hhv 105 og 378 kroner - samt samlebongsystemet som koster 1.680 kroner.

Dette har vi fylt ut ferdig på 4 kuponger og kan kjøpes her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere