RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wæhler sa nei til millionlønn

Sist oppdatert:
Kjetil Wæhler (29) takket nei da Trabzonspor tilbød ham en treårskontrakt verdt ni millioner kroner netto.

Vålerenga-Tromsø direkte fra klokken 18.00 lørdag

Kjetil Wæhler kunne sikret fremtiden økonomisk, dersom han hadde takket ja til et tilbud fra tyrkiske Trabzonspor, men Vålerenga-stopperen valgte å bli i Norge.

- Etter å ha orientert meg litt, sjekket kartet og holdt familieråd, valgte jeg å si nei. Det angrer jeg ikke på. Det var mye penger, men det er ikke det som betyr mest, sier Wæhler til VG.

Henvendelsen fra den tyrkiske toppklubben, med seks seriemesterskap i tyrkiske Süper Lig, kom tidligere denne sommeren, før Wæhler forlenget kontrakten med Vålerenga frem til 2009.

Ifølge VG var Trabzonspor villig til å betale rundt 10 millioner kroner for VIF-spilleren.

- Det betyr veldig mye for meg å trives der jeg er. I Vålerenga er miljøet bra, og jeg valgte tryggheten og det gode sportslige tilbudet som er i Vålerenga. I tillegg har vi nettopp blitt foreldre, sier Wæhler til VG.

Men stopperen utelukker ikke en overgang til en utenlandsk klubb i fremtiden.

- Jeg har sagt til klubben at jeg fremdeles har ambisjoner om å komme meg ut hvis mulighetene skulle by seg. Vålerenga er kjent for ikke å legge noen hindringer i veien hvis det skulle komme et godt tilbud. Men mitt fokus nå er Vålerenga, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere