Gå til sidens hovedinnhold

Wibe-Lund og Ingebrigtsen tar over Strømsgodset som midlertidig løsning

Etter en kaotisk uke kom klubben søndag kveld med en pressemelding om tiden framover.

Klubben melder sent søndag kveld på sine hjemmesider at Håkon Wibe-Lund tar over hovedtreneransvaret i Strømsgodset, og får med seg Bjørn Petter Ingebrigtsen i trenerteamet.

Les også: Jostein Flo slutter som sportssjef i Strømsgodset

Ingen tidsfrist

Det har mildt sagt vært en kaotisk uke for Strømsgodset etter varslingene om rasistiske kommentarer fra hovedtrener Henrik Pedersen, som senere valgte å trekke seg fra sin rolle.

«Nåværende assistenttrener Håkon Wibe-Lund og tidligere hovedtrener i Strømsgodset Bjørn Petter Ingebrigtsen får delt treneransvar i klubben fra og med i morgen etter at Henrik Pedersen sluttet som hovedtrener på fredag. De to trenerne vil selv organisere hvordan de skal fordele ansvaret seg imellom, og ledelsen i klubben har ikke satt noen tidsfrist for hvor lenge denne løsningen på trenerspørsmålet skal vare.», skriver klubben i en pressemelding.

Wibe-Lund var assistent under tidligere hovedtrener Henrik Pedersen.

«Det var etter et meget sterkt ønske fra Håkon Wibe-Lund at Bjørn Petter Ingebrigtsen har sagt ja til igjen å tre inn i en trenerrolle i klubben. Wibe-Lund og Ingebrigtsen har begge meget solid erfaring og kunnskap om det å være trenere på høyt plan. Begge kjenner klubben, både spillere og administrasjon, meget godt og sier at dette er en oppgave de går til med stor iver og entusiasme.»

Les også: Henrik Pedersen ferdig i Strømsgodset

- Det viktigste nå er at klubben har fått på plass en meget god løsning på trenerspørsmålet og at hele klubben har et mål for øye: Nemlig det å skape ny entusiasme og legge forholdene til rette, slik at alle ledd, både i og utenfor banen, kan få tilbake optimismen og energien som skal til for å skape gode resultater på banen når serien begynner, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.

Bjørn Petter Ingebrigtsen har vært en del av Strømsgodset som hovedtrener tidligere, og går inn i sin tredje periode med ansvaret.